-
M
Dyskusja Problem z java QJDK8
...A jak już jesteśmy przy dokerach czy to co wcześniej wkleiłem na forum: docker run -d --init --restart=always \ -v /share/Downloads:/opt/JDownloader/Downloads \ -v jdownloader_config:/opt/JDownloader/cfg \ --name jdownloader \ -u 1 \ -p 3129:3129 \ -e MYJD_USER=email@tlen.pl \ -e...- myszka20
- Post #29
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
M
docker run -d --init --restart=always \ -v /share/Filmy:/opt/JDownloader/Downloads \ -v jdownloader_config:/opt/JDownloader/cfg \ --name jdownloader \ -u 1 \ -p 3129:3129 \ -e MYJD_USER=email@email.com \ -e MYJD_PASSWORD=PASSWORD \ -e MYJD_DEVICE_NAME=NazwaNaStronieMyJD \ jaymoulin/jdownloader- myszka20
- Post #13
-
M
...w kwestii podpisów? chętnie, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać: docker run -d --init --restart=always \ -v /share/Filmy:/opt/JDownloader/Downloads \ -v jdownloader_config:/opt/JDownloader/cfg \ --name jdownloader \ -u 1 \ -p 3129:3129 \ -e MYJD_USER=email@email.com \ -e...- myszka20
- Post #11
-
M
restartowałem nawet qnapa, jdownloader i unifi nie ruszają- myszka20
- Post #5
-
M
...w repo dodatkowym, teraz nie mogę jej zainstalować bo tej wersji ,mi nie pokazuje. Pobrałem tą Qnapclub Store: QJDK8 ale dalej nie działa jdownloader i unifi. Ręczna instalacja jdownloadera wskazuje na brak java: [/bin] # jd2 /usr/bin/jd2: line 25: /opt/QJDK8/bin/java: No such file or...- myszka20
- Temat
- app center qnapclub unifi
- Odpowiedzi: 28
-
Pomoc Zamiennik jdownloader 2
Jak miałem zainstalowany jdownloader 2 ze sklepu lub docker to to samo się robiło czyli procek 96% obciążony i jaki zamiennik polecacie tylko do ściąganie z hostingów?- guffi
- Temat
- docker download station pyload
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
Pomoc Moje dockery
...\ -p 8980:80 \ -v netbootxyz_config:/config \ -v netbootxyz_assets:/assets \ --restart unless-stopped \ linuxserver/netbootxyz JDownloader - program do pobierania z serwerów mega.co.nz itp docker volume create jdownloader_config docker create \ --name jdownloader \...- SiewcaRyżu
- Temat
- config container station create docker storage volume
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
M
Dyskusja jdownloader docker siezka filestation
...instalowałem z różnymi ścieżkami to pisałem na początku. Nie aktualna jest prawa strona czyli z ":/root/Downloads \" powinno być ":/opt/JDownloader/Downloads" czyli aktualny docker, który u mnie smiga wyglada tak docker run -d --init --restart=always \ -v...- Marinaek
- Post #11
-
Ale tego co jest po prawej stronie -v /share/Filmy: nie ruszaj - ma być tak jak w instrukcji do dockera: -v /share/Filmy:/opt/JDownloader/Downloads- jerry1333
- Post #8
-
M
Niestety ja muszę coś innego robić źle. Usunąłem kontener, puściłem na nowo z /share/Filmy i nadal nie ma. Odziwo teraz przez strone myjdownloader nie widzę scieżki filmy, tylko /opt/JDownloader/Downloads zrzuty- Marinaek
- Post #7
-
M
...9000:9000 --name=portainer --restart=always -v /var/run/docker.sock:/var/run/docker.sock -v portainer_data:/data portainer/portainer-ce jdownloader docker volume create jdownloader_config docker create \ --name jdownloader \ --restart=unless-stopped \ -v /Filmy:/root/Downloads \ -v...- Marinaek
- Post #5
-
M
...utwórz folder współdzielony wybieram nazwe i utwórz. Teraz zrobiłem restet całego qnapa, nastepnie przez putty zrobiłem portainera i jdownloadera. Nie pobrało do folderu /Filmy, przez portainera edytowałem jdownloader ENV edytowałem name "XDG_DOWNLOAD_DIR" zmieniłem value...- Marinaek
- Post #3
-
M
Witam Panowie, kolejny wieczór kombinuje i nic z tego. Zainstalowałem contener station, póżniej portainer oraz jdwonloader (jaymoulin/jdownloader)przekierowałem porty, wykrywa mój serwer na stronie myjdowloader odpalam pobiera - tylko nie mam pojęcia gdzie zapisuje, nawet nie wiem gdzie to...- Marinaek
- Temat
- container station docker filestation jdownloader
- Odpowiedzi: 11
-
Dyskusja Serwer po wyłączeniu nie chce się włączyć
...Sytuacja wyglądam tak - resetowałem ustawienia systemowe - wszystko od nowa konfiguruje i serwer działał. Dziś walczyłem z HD Station i jdownloader - serwer się zawiesił pierwszy raz i po restarcie nie chce się logować do sieci. Karta sieciowa nie mruga, dioda LAN nieaktywna i wesoło tak...- neotps
- Temat
- serwer ts-251
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja jDownloader dock problem
odpal sobie Jdownloader na swoim komputerze jako usługę - szybciutko stwierdzisz że mamy jednak dość łopatologiczne instrukcje. Taki jest teraz trend - możesz cofać się w rozwoju , nikt Ci nie broni .. rozumiem - sam tak miałem - broniłem się przed dockerem rok i teraz ŻAŁUJĘ ! naucz się tych...- SiewcaRyżu
- Post #15
-
Temat leży i kwiczy - brak jasnej i prostej instrukcji udało mi się częściowo uruchomić ale dalekie to jest do tego co chciałem osiągnąć sam jdownloader działa ok ale proces instalacji i uruchomienia - porażka- ueuser
- Post #14
-
S
Cześć. Od dwóch dni szukam tutoriala jak zainstalować Jdownloader na moim ts-251d. Głównie chodzi mi o jakikolwiek program do ściągania plików z konta premium np z rapidu.net. Możecie mi wskazać gdzie znajdę taką instrukcję? Szukam po forum to tylko rozwiązywanie problemów z już zainstalowanym...- squirrelkuss
- Post #13
-
Dyskusja radarr i brak miejsca / (/dev/ram)
...dalej jakby nigdy nic 5. separacja programu od systemu i danych, dla radarra musisz zainstalować QMono - kontener ma to już w sobie, jdownloader wymaga javy itd 6. każdy kontener jest read-only (mocno generalizuje) , ustawienia należy trzymać poza kontenerem, dzięki temu nie ma problemów z...- SiewcaRyżu
- Post #5
-
To odpal go na screenie i nacisnij CTRL+A+D. @SiewcaRyżu jest mistrzem w tym. Przestudiuj jego posty :)- Silas Mariusz
- Post #2
-
...na NASie aby móc zdalnie zlecać pobranie. Częściowo się to udało - zainstalowałem go i uruchomiłem poprzez terminal - działa via My JDownloader - Web Interface, Android, iOs and Windows Phone App Niestety aby działał muszę mieć aktywna sesję ssh, po zamknięciu jDownloader rozłącza. Znalazłem...- ueuser
- Temat
- android container station docker ios jdownloader problem ssh windows
- Odpowiedzi: 18