1. SiewcaRyżu

Download UpToBox-DL

just install JDownloader ...
  2. guffi

Dyskusja Zmiana ścieżki zapisu w jdownloader 2

Zainstalowałem jdownloader 2 link w Container station i jak zmienić lokalizacje do zapisywania pobranych plików? Wersja oprogramowania 4.5.1.1495 Build 20201123 Model serwera: QNAP TS-251D
  3. gkowal

Dyskusja Doker Jdownloader-2 - lokalny interfejs webowy

Inna wersja tej aplikacji ma lokalny interfejs (jlesage/jdownloader-2)
  4. M

Z tego co wiem i co robilem u siebie to albo przekierowanie apki przez SSH przez x11 na lokalne urzadzenie (twoj komputer), albo laczenie ze przez My JDownloader - Web Interface, Android, iOs and Windows Phone App Innej opcji nie widze.
  5. Esc

Nie bardzo moge sobie poradzic z tym dokerem (jaymoulin/jdownloader). Wszystko niby dziala wg glownie opisu @SiewcaRyżu z tego watku Rozwiązany - Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+ Jdownloader dziala na porcie 3129 -> poprzez strone Jdownloadera moge niby...
  6. Wujor

Pomoc Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+

Teraz to już konkretnie porąbałem.. jdownloader mi się zatrzymał i nie mogłem go włączyć na nowo no to go usunąłem. próbowałem zainstalować na nowo z tej komendy ostatniej docker jdownloader ale wyskakiwał błąd.. no to usunąłem container station oczywiście wcześniej usuwając docker jdownloadera...
  7. SiewcaRyżu

Pomoc Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+

zostaw to - to jest wewnątrz kontenera ! ten folder jest mapowany do tego co wpisałeś w definicji pokaż screena z portainera i wybierz tam jdownloader'a co tutaj jest u ciebie ?
  8. Wujor

...się jakoś to ogarnąć :P myślałem że najpierw mam wpisać tą komędę docker run -d --init --restart=always -v </path/to/downloads>:/opt/JDownloader/Downloads -v </path/to/appdata/config>:/opt/JDownloader/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER=email@email.com -e...
  9. Wujor

docker run -d --init --restart=always -v </path/to/downloads>:/opt/JDownloader/Downloads -v </path/to/appdata/config>:/opt/JDownloader/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER=email@email.com -e MYJD_PASSWORD=bar -e MYJD_DEVICE_NAME=goofy jaymoulin/jdownloader...
  10. SiewcaRyżu

dobra - widzę że deweloper dockera zmienił bardzo dużo - Docker Hub docker run -d --init --restart=always -v </path/to/downloads>:/opt/JDownloader/Downloads -v </path/to/appdata/config>:/opt/JDownloader/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER=email@email.com -e...
  11. Wujor

a więc tak to wygląda u mnie wpisałem te komendy co mi pokazałeś tylko zmieniłem na share/JDOWNLOADER:/root/Downloads \ ściągnąłem piosenkę z youtuba na spróbę to ściągnęło do folderu takiego a chcę żeby mi ściągało od razu do tego folderu JDOWNLOADERjak poniżej nie pod katalogami jakimiś tylko...
  12. SiewcaRyżu

to teraz łopatologicznie -v to infromacja dla dockera - słuchaj folder z lewej ma być widoczny w kontenerze jako ten po prawej /Bank/JDownloader:/root/Downloads \ widzisz gdzie popełniłeś 3 błędy ? wiem , nie jest to łatwe, ale uwierz - zaprocentuje to w przyszłości. Popraw całe duże...
  13. Wujor

docker volume create jdownloader_config docker create \ --name jdownloader \ --cpus=".5" \ --memory=256m \ --restart=unless-stopped \ -v share/Filmy -v jdownloader_config:/opt/JDownloader/cfg \ -u 0 \ -e TZ=Europe/Warsaw \ jaymoulin/jdownloader #auth in jdownloader container docker...
  14. SiewcaRyżu

wlepie przykład docker volume create jdownloader_config docker create \ --name jdownloader \ --cpus=".5" \ --memory=256m \ --restart=unless-stopped \ -v /Bank/JDownloader:/root/Downloads \ -v jdownloader_config:/opt/JDownloader/cfg \ -u 0 \ -e TZ=Europe/Warsaw \ jaymoulin/jdownloader...
  15. Wujor

ok wygląda to tak jeszcze mi nie pokazało drugiego jdownloader na stronie. ścieżkę podałem /share/Filmy/root/Download dobra? czy miałem podać poprostu tylko share/Filmy ? -v share/Filmy/root/Downloads \ dokładnie to taką
  16. SiewcaRyżu

LOCAL w portainer ostatnie polecenie mówi że , nie ma dockera o nazwie jdownloader - bo go pewnie nie wklepałeś do końca albo sam kontner nie skończył pierwszej inicjacji. polecenia trzeba wykonywać po kolei - bezmyślne klepanie nie pomoże - tutaj wszystko jest ważne i w musi wykonane w...
  17. Wujor

...to tak. jak kliknę w łączę to przekierowywuje mnie do strony internetowej co dalej ? bo jak wpisuję w putty tą komendę " #auth in jdownloader container to nic się nie robi a jak wpiszę tą docker exec jdownloader configure TWÓJEM@IL HASLODOTEGOKONTA ze swoim mailem i hasłem to wyświetla no...
  18. SiewcaRyżu

...dzięki temu masz ładny i sensowny interfejs dostępny pod adresem http://adres_QNAP:9000/ 2. następnie dalej w SSH instalujesz jdownloader'a zamieniasz UUUUU na swoje /share/Filmy - czy tam gdzie chcesz żeby ci pobierało docker volume create jdownloader_config docker create \ --name...
  19. Wujor

a więc tak... ścieżka którą podałem w jdownloader do zapisu plików czyli /share/CACHEDEV2_DATA/Filmy nie pokazywała tego pliku który ściągnąłem. Tak samo polecenie "find / -name *mkv | grep -i nasmert" nie znajdowało pliku.. niby jest ale go nie ma.. i tak rozwiązałem ten problem w inny sposób...
  20. Wujor

Dyskusja Jdownloader na TS-x51

Cześć, nie wiem czemu ale nie mogę dostać się do tematu w którym pisaliśmy o tym ze nie mogę znaleść pliku ściągniętego jdownloaderem. założyłem nowy temat mógłbyś odpisać tam? Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+ Cześć, mam problem z odnalezieniem pliku...