-
Download UpToBox-DL
just install JDownloader ...- SiewcaRyżu
- Post #2
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Zmiana ścieżki zapisu w jdownloader 2
Zainstalowałem jdownloader 2 link w Container station i jak zmienić lokalizacje do zapisywania pobranych plików? Wersja oprogramowania 4.5.1.1495 Build 20201123 Model serwera: QNAP TS-251D- guffi
- Temat
- container container station docker jdownloader portainer station ts-251d
- Odpowiedzi: 9
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja Doker Jdownloader-2 - lokalny interfejs webowy
Inna wersja tej aplikacji ma lokalny interfejs (jlesage/jdownloader-2)- gkowal
- Post #6
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
M
Z tego co wiem i co robilem u siebie to albo przekierowanie apki przez SSH przez x11 na lokalne urzadzenie (twoj komputer), albo laczenie ze przez My JDownloader - Web Interface, Android, iOs and Windows Phone App Innej opcji nie widze.- Mało_ważny_l00ser
- Post #4
-
Nie bardzo moge sobie poradzic z tym dokerem (jaymoulin/jdownloader). Wszystko niby dziala wg glownie opisu @SiewcaRyżu z tego watku Rozwiązany - Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+ Jdownloader dziala na porcie 3129 -> poprzez strone Jdownloadera moge niby...- Esc
- Temat
- container station docker https jdownloader ts-251
- Odpowiedzi: 5
-
Pomoc Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+
Teraz to już konkretnie porąbałem.. jdownloader mi się zatrzymał i nie mogłem go włączyć na nowo no to go usunąłem. próbowałem zainstalować na nowo z tej komendy ostatniej docker jdownloader ale wyskakiwał błąd.. no to usunąłem container station oczywiście wcześniej usuwając docker jdownloadera...- Wujor
- Post #27
-
Pomoc Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+
zostaw to - to jest wewnątrz kontenera ! ten folder jest mapowany do tego co wpisałeś w definicji pokaż screena z portainera i wybierz tam jdownloader'a co tutaj jest u ciebie ?- SiewcaRyżu
- Post #26
-
...się jakoś to ogarnąć :P myślałem że najpierw mam wpisać tą komędę docker run -d --init --restart=always -v </path/to/downloads>:/opt/JDownloader/Downloads -v </path/to/appdata/config>:/opt/JDownloader/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER=email@email.com -e...- Wujor
- Post #25
-
docker run -d --init --restart=always -v </path/to/downloads>:/opt/JDownloader/Downloads -v </path/to/appdata/config>:/opt/JDownloader/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER=email@email.com -e MYJD_PASSWORD=bar -e MYJD_DEVICE_NAME=goofy jaymoulin/jdownloader...- Wujor
- Post #19
-
dobra - widzę że deweloper dockera zmienił bardzo dużo - Docker Hub docker run -d --init --restart=always -v </path/to/downloads>:/opt/JDownloader/Downloads -v </path/to/appdata/config>:/opt/JDownloader/cfg --name jdownloader -u $(id -u) -p 3129:3129 -e MYJD_USER=email@email.com -e...- SiewcaRyżu
- Post #18
-
a więc tak to wygląda u mnie wpisałem te komendy co mi pokazałeś tylko zmieniłem na share/JDOWNLOADER:/root/Downloads \ ściągnąłem piosenkę z youtuba na spróbę to ściągnęło do folderu takiego a chcę żeby mi ściągało od razu do tego folderu JDOWNLOADERjak poniżej nie pod katalogami jakimiś tylko...- Wujor
- Post #17
-
to teraz łopatologicznie -v to infromacja dla dockera - słuchaj folder z lewej ma być widoczny w kontenerze jako ten po prawej /Bank/JDownloader:/root/Downloads \ widzisz gdzie popełniłeś 3 błędy ? wiem , nie jest to łatwe, ale uwierz - zaprocentuje to w przyszłości. Popraw całe duże...- SiewcaRyżu
- Post #16
-
docker volume create jdownloader_config docker create \ --name jdownloader \ --cpus=".5" \ --memory=256m \ --restart=unless-stopped \ -v share/Filmy -v jdownloader_config:/opt/JDownloader/cfg \ -u 0 \ -e TZ=Europe/Warsaw \ jaymoulin/jdownloader #auth in jdownloader container docker...- Wujor
- Post #15
-
wlepie przykład docker volume create jdownloader_config docker create \ --name jdownloader \ --cpus=".5" \ --memory=256m \ --restart=unless-stopped \ -v /Bank/JDownloader:/root/Downloads \ -v jdownloader_config:/opt/JDownloader/cfg \ -u 0 \ -e TZ=Europe/Warsaw \ jaymoulin/jdownloader...- SiewcaRyżu
- Post #14
-
ok wygląda to tak jeszcze mi nie pokazało drugiego jdownloader na stronie. ścieżkę podałem /share/Filmy/root/Download dobra? czy miałem podać poprostu tylko share/Filmy ? -v share/Filmy/root/Downloads \ dokładnie to taką- Wujor
- Post #13
-
LOCAL w portainer ostatnie polecenie mówi że , nie ma dockera o nazwie jdownloader - bo go pewnie nie wklepałeś do końca albo sam kontner nie skończył pierwszej inicjacji. polecenia trzeba wykonywać po kolei - bezmyślne klepanie nie pomoże - tutaj wszystko jest ważne i w musi wykonane w...- SiewcaRyżu
- Post #12
-
...to tak. jak kliknę w łączę to przekierowywuje mnie do strony internetowej co dalej ? bo jak wpisuję w putty tą komendę " #auth in jdownloader container to nic się nie robi a jak wpiszę tą docker exec jdownloader configure TWÓJEM@IL HASLODOTEGOKONTA ze swoim mailem i hasłem to wyświetla no...- Wujor
- Post #11
-
...dzięki temu masz ładny i sensowny interfejs dostępny pod adresem http://adres_QNAP:9000/ 2. następnie dalej w SSH instalujesz jdownloader'a zamieniasz UUUUU na swoje /share/Filmy - czy tam gdzie chcesz żeby ci pobierało docker volume create jdownloader_config docker create \ --name...- SiewcaRyżu
- Post #10
-
a więc tak... ścieżka którą podałem w jdownloader do zapisu plików czyli /share/CACHEDEV2_DATA/Filmy nie pokazywała tego pliku który ściągnąłem. Tak samo polecenie "find / -name *mkv | grep -i nasmert" nie znajdowało pliku.. niby jest ale go nie ma.. i tak rozwiązałem ten problem w inny sposób...- Wujor
- Post #5
-
Dyskusja Jdownloader na TS-x51
Cześć, nie wiem czemu ale nie mogę dostać się do tematu w którym pisaliśmy o tym ze nie mogę znaleść pliku ściągniętego jdownloaderem. założyłem nowy temat mógłbyś odpisać tam? Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+ Cześć, mam problem z odnalezieniem pliku...- Wujor
- Post #41