Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Wujor

Entry Technician
Q Associate
30 Kwiecień 2020
41
1
8
QNAP
TS-x51
Ethernet
100 Mbps
Witam mam problem ze znalezieniem pliku który ściągnąłem programem JDownloader na Qnap TS-251+. Plik z poziomu Jdownloadera można odtworzyć jest on zapisany niby w ścieżce /share/CACHEDEV2_DATA/Filmy ale za pomocą Putty przez MC jak i w file station nie mogę znaleść pliku który ściągnąłem.. Pomógł by ktoś? przesyłam screeny.
wvme3a4v0o1q.png
r6g9b3lshmq8.png
o1cntywni5jd.png
e4he3d02k3tv.png
nxuunschl1jx.png
90zkt48bpv1i.png
zj1rcegmzzib.png

Rozwiązanie
ibajfz4jep50.png

a więc tak... ścieżka którą podałem w jdownloader do zapisu plików czyli /share/CACHEDEV2_DATA/Filmy nie pokazywała tego pliku który ściągnąłem. Tak samo polecenie "find / -name *mkv | grep -i nasmert" nie znajdowało pliku.. niby jest ale go nie ma.. i tak rozwiązałem ten problem w inny sposób.
Mianowicie w programie jdownloader kliknąłem prawym myszki na plik który się ściągnął wybrałem inne/Połącz, tworząc nowy pakiet. dałem tam ścieżkę root/downloads po czym przeniosło mi ten plik do folderu root/downloads. wchodząc później przez MC do folderu /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/HD_STATION/root/downloads plik nagle się pojawił i teraz jak wpisuję komendę "find / -name *mkv | grep -i...
Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:

1. jdownloader
  2. hd_station
  3. jdownloader putyy