-
Pomoc Problem ze znalezieniem pliku po ściągnięciu JDownloaderem na Qnap TS-251+
Witam mam problem ze znalezieniem pliku który ściągnąłem programem JDownloader na Qnap TS-251+. Plik z poziomu Jdownloadera można odtworzyć jest on zapisany niby w ścieżce /share/CACHEDEV2_DATA/Filmy ale za pomocą Putty przez MC jak i w file station nie mogę znaleść pliku który ściągnąłem...- Wujor
- Temat
- problem qnap qnap ts-251+ ts-251 ts-251+
- Odpowiedzi: 39
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
M
Dyskusja HBS3 i mega.nz
Samo sciaganie ok, ale synchronizacja? Nie ma bata.- Mało_ważny_l00ser
- Post #4
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Dyskusja HBS3 i mega.nz
Mega.nz to raczej jdownloader chyba- Silas Mariusz
- Post #3
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Download [Canceled] QTS 4.4.2.1262 build 20200402
...docker-runc 17456 admin 8224 S /watchtower sonarr radarr jackett lidarr flexget jdownloader smokeping --cleanup 17481 admin 544 S container-station/docker-containerd-shim 01df4c393d4d3ead60a2124cafa4331fbf56fbc177f18e50f3ae2576b061ddac...- SiewcaRyżu
- Post #38
- Forum: Kosz
-
K
Dyskusja JDownoader2 - szybkości pobierania na Qnapie
...mi jeszcze działał dobrze qnap lecz niestety dalej jest lipa u mnie. Połowa transferu i zajechany przy pobieraniu procesor. Na forum jdownloadera nikt nawet się nie zainteresował tematem który ponad pół roku temu napisałem. Na linux station też postawiłem jdownloadera ale efekt był jeszcze...- kowalmisiek
- Post #58
-
Właśnie postawiłem JDownloadera na HDStation natywnie, faktycznie marne szybkości, ale obciążenie rdzeni w porządku:- killjoy
- Post #57
-
K
Ja mam niestety tylko 2 rdzenie i oba są zajechane podczas pobierania czegoś przez jdownloader. Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6ffe86bf892dd.jpg Jak widać na obrazku oba rdzenie są zajechane więc to nie jest tak że tylko jeden rdzeń obsługuje jdownloader a 2...- kowalmisiek
- Post #56
-
K
No nie tyle do Jdownloadera co do zepsutego QTSa. Robili zdalnie różne testy u mnie na Qnapie i się okazało że problem po aktualizacji jest nie tylko na Jdownloaderze. Na download Station też transfer był niższy o połowę w porównaniu z komputerem. Sprawdzali komendą wget i to samo. Wgrywałem...- kowalmisiek
- Post #52
-
K
Pomoc HdStation - Pulpit zdalny przez przeglądarkę
...minimum czyli nic poza HD Player. Czy ten HybridDesk Station to wirtualny system Ubuntu? Moje założenie jest zainstalować na nim JDownloader. Potrzebuję do tego Optware albo Entware, Jave, skrypt instalacyjny lub pliczek QPKG z Jdownloaderem i terminal. Dostałem się na HD Station przez...- kowalmisiek
- Post #20
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
K
Czy coś się zmieniło w temacie JDownloadera i przeciążonego CPU? U mnie nadal problem występuje a pomoc techniczna od października mi każe czekać cierpliwie bo myślą co z tym zrobić. killjoy chciał bym sprawdzić Twój pomysł z myhd tylko czy masz tyle cierpliwości i możesz napisać tutorial co i...- kowalmisiek
- Post #50
-
S
Archiwum qnap ts-212p jdownloader https
...i do innych serwisów których linki zaczynają się od https:// ściągają z prędkością do 2 MB/s gdy zwykłe linki http:// idą pełną parą, używam jdownloadera i download station, w obu programach występuje ten sam problem Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.3 Build 1161 Model serwera: QNAP TS-212p- sll0wo
- Temat
- color
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
K
Dyskusja Jdownloader na TS-x51
...wpisałem błędny login i od nowa mogę dać y ale to nic nie daje. Co źle robię? | Enter y -> Enter Logins | Enter n -> Exit JDownloader | Enter y -> Enter Logins | Enter n -> Exit JDownloader y | Please Enter your MyJDownloader Email: |> | Invalid Logins |...- kowalmisiek
- Post #38
-
Dyskusja dodawanie trackerów
nie warto ... jest kupa innych programów , aria, transmission, jdownloader , rtorrent przyjaźniejszych dla ciebie ... Qnapclub Store i poszukaj tam ;)- SiewcaRyżu
- Post #2
-
Ja mam słaby procek a java zawsze była zasobożerna - natomiast u mnie jak widzisz cpu ne idzie cały na jd2 to sie rozkłąda na rdzenie więc qnap pracuje normalnie - w skrócie obciążenie widoczne w htop-ie nie ma znaczenia :) Co do komend w terminalu - ty to robisz w konsoli qts, a ja ci mówiłem...- killjoy
- Post #43
-
K
...jak kolega Pavliko 1Gb to by pewnie też na 100% CPU leciał. Ale tego nie masz jak sprawdzić raczej Próbowałem na szybko teraz zrobić ten Jdownloader według tej instrukcji ze strony którą podałeś killjoy ale już pierwsza komenda nie działała.[~] # sudo apt install openjdk-8-jre-headless sudo...- kowalmisiek
- Post #42
-
f Nie, bardziej w ten sposób: [HOWTO] JDownloader 2 on Ubuntu Server 16.04 - JDownloader Community - Appwork GmbH Ja jednak obstawiam, że te problemy to raczej robi q..tas :)- killjoy
- Post #39
-
M
4.4.1.1117 Na mozilli 101MB/s JD2 sam plik 10gb - 50-60 MB/s JD2 plik 5gb i 10gb jednoczesnie - 75-80 MB/s- Mało_ważny_l00ser
- Post #36
-
Właśnie nie, instalując jd2.qpkg zainstalujesz go pod qts, nie pod hdstation. Tu jest ten problem, dlatego aby wypróbować mój sposób musiałbyś zainstalowac jd2 tak, jak robi sie to pod ubuntu, poprzez skrypt instalacyjny za pomocą terminala. Po prostu traktuj HDStation jako ubuntu z jajkiem...- killjoy
- Post #34
-
K
...przez ten HybridDesk Station to one są jakby instalowane bezpośrednio w linux a nie przez powłokę QTS? Ja wcześniej miałem zainstalowany jdownloader przez skrypt który jest bardzo stary. Obecnie mam zainstalowany przez plik instalacyjny qpkg. Teraz pytanie czy jeśli dam w HybridDesk Station...- kowalmisiek
- Post #33
-
Nie wiem czy to pomoże, ale jak też miałem taki problem - gdzieś o tym nawet pisałem na forum. Panaceum na niego było porzucenie instalacji JD2 natywnej, a zainstalowanie jej w chrocie myHD - wiem, że teraz jest to niemożliwe, ale być może podobnie można by go zainstalowac w HD Station 4.x.x, w...- killjoy
- Post #30