1. kaktus

Dyskusja The device name is already registered. Error code: 1020002

Tak się zastanawiałem do czego nawiązałeś ... koszyk? i sreberko? pewnie wiesz które to które .... :love:
  2. kaktus

Przy piwie Takie tam w Satisfactory

To Twój widok z okna? :Dumny:
  3. kaktus

Instruktaż/Tutorial Przywracanie oprogramowania - Firmware Recovery

...Status: Niezabezpieczony serwer, nie obsługuje FTP przez TLS. Polecenie: USER csdread Odpowiedź 331 Please specify the password. Polecenie: PASS ******* Odpowiedź 530 Login incorrect. Błąd: Błąd krytyczny: Nie można połączyć się z serwerem no i ogarnięte. Chyba zrobię poradnik aby inni...
  4. kaktus

Instruktaż/Tutorial Przywracanie oprogramowania - Firmware Recovery

Witam. Mam pytanie, który z obrazów mógłbym użyć dla TS-209Pro II index · QNAP Club Repository Pool: pool.qnapclub.pl
  5. kaktus

TS-209 Pro II

Witam serdecznie. Oglądam dostępność QuTaSa dla tego modelu i widzę rozbieżność informacji udostępnionej na witrynie producenta: informacja pierwsza Widać, że suport zakończyli na starej dobrej poczciwej trójce z hakiem. informacja kolejna QNAP zaleca zainstalowanie jednej z następujących...
  6. kaktus

Dyskusja Zmarł TS-409U - miga czerwono-zielono

Przygotuj sobie ulubioną dystrybucję Linux live uruchamianą z pendrive. Możesz potem ją nazywać windows. :D
  7. kaktus

Dyskusja Harmonogram zasilania - nie uruchamia QNAPa

...kosztów i oceny tego, zawsze będą dzieliły ludzi na zwolenników i przeciwników. Ja mam prąd drogi, a na każde 1pln muszę ciężko zapier ....*-:) Więc wolę aby Qnap nie pracował gdy jest to nie potrzebne. Kasiorę zawsze mogę wydać na coś innego. Pewnie talki, który zarabia krocie, powie ze mu...
  8. kaktus

Dyskusja Zmarł TS-409U - miga czerwono-zielono

:Hello: Możesz spróbować wyłączyć tą skrzynkę, wyjąć HDD. Podłącz go do kompa i przeskanuj system plików (ja preferuję - fsck z pakietu util-linux 2.33.1) Czerwono-zielone mryganie, może świadczyć o tym, że system jest w trakcie bootowania. Uszkodzone bloki, sektory, mu to uniemożliwiają. Być...
  9. kaktus

Dyskusja Aktualizacja do najnowszej wersji z QTS 3.4

:Hello: Naturalnym postępowaniem będzie z logicznego punktu widzenia kolejność: upgrade reset konfiguracji (ustawienie konfiguracji domyślnej). Papapa
  10. kaktus

Dyskusja Aktualizacja do najnowszej wersji z QTS 3.4

:Hello: Wczoraj migrowałem z QTS v3.8.3 :'(;(do aktualnego v4.3.6 obeszło się bez nowych problemów. Przenoszenie konfiguracji ze starego systemu do nowego może okazać się nie najlepszym pomysłem, z uwagi na fakt, że nie wiemy czy zgodność treści plików konfiguracyjnych została zachowana. Ze...
  11. kaktus

Dyskusja Start bez HDD i dalsze konsekwencje.

:Welldone: Dzięki Silas za odpowiedź. System uruchomił się według planu, bez żadnych niespodzianek. :perfekcyjnie:
  12. kaktus

Dyskusja Start bez HDD i dalsze konsekwencje.

:Hello: Zadam pytanie natury ogólnej z uwagi na fakt, że zapomniałem już o pewnych fundamentalnych zasadach. Pytanie moje będzie dotyczyło sytuacji: Po wyłączeniu NASa wysunąłem kieszenie dysków z zatok, kolejnie uruchomiłem urządzenie bez dysków. Zastanawiam się co zrobi system po ponownym...
  13. kaktus

Hello

Witaj Mathew. Podoba mi się twoja ikonka :D Welcome Mathew. I like your icon. elemeledudki
  14. kaktus

Hello

:Hello: Witam kolejną użytkowniczkę na forum. Wszystkie Panie są tu bardzo mile widziane.Welcome to the forum. Welcome to the forum. All of you, ladies, are very welcome here. :zakochany:
  15. kaktus

Cześć wszystkim

E conosci un traduttore come deepl.com? Come giudichi il suo lavoro? E conosci un traduttore come deepl.com? Come giudica il risultato della traduzione? ;) Il tuo polacco è piuttosto buono. :D
  16. kaktus

Przy piwie Migracja z HDD na SSD

SiewcaRyżu:Dumny: 1. Jaki jest system plików do wyboru dla tego SSD? 2. No i czy w nowych Qnap można przyczepić M.2? :D
  17. kaktus

Przy piwie Nowy produkt do IOT od Qnap

Prezentowany link nie działa.
  18. kaktus

Witam :)

Od czasów NCC ...
  19. kaktus

Witam serdecznie :)

Hehheheee Nie wiem czemu Ci tak wyszło :p SiewcaRyżuie.
  20. kaktus

Przedstawiam

pozaglądaj tutaj