-
Dyskusja The device name is already registered. Error code: 1020002
Tak się zastanawiałem do czego nawiązałeś ... koszyk? i sreberko? pewnie wiesz które to które .... :love:- kaktus
- Post #15
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Przy piwie Takie tam w Satisfactory
To Twój widok z okna? :Dumny:- kaktus
- Post #3
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
Instruktaż/Tutorial Przywracanie oprogramowania - Firmware Recovery
...Status: Niezabezpieczony serwer, nie obsługuje FTP przez TLS. Polecenie: USER csdread Odpowiedź 331 Please specify the password. Polecenie: PASS ******* Odpowiedź 530 Login incorrect. Błąd: Błąd krytyczny: Nie można połączyć się z serwerem no i ogarnięte. Chyba zrobię poradnik aby inni...- kaktus
- Post #53
- Forum: Wiki & FAQ
-
Instruktaż/Tutorial Przywracanie oprogramowania - Firmware Recovery
Witam. Mam pytanie, który z obrazów mógłbym użyć dla TS-209Pro II index · QNAP Club Repository Pool: pool.qnapclub.pl- kaktus
- Post #51
- Forum: Wiki & FAQ
-
TS-209 Pro II
Witam serdecznie. Oglądam dostępność QuTaSa dla tego modelu i widzę rozbieżność informacji udostępnionej na witrynie producenta: informacja pierwsza Widać, że suport zakończyli na starej dobrej poczciwej trójce z hakiem. informacja kolejna QNAP zaleca zainstalowanie jednej z następujących...- kaktus
- Temat
- https
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Dyskusja Zmarł TS-409U - miga czerwono-zielono
Przygotuj sobie ulubioną dystrybucję Linux live uruchamianą z pendrive. Możesz potem ją nazywać windows. :D- kaktus
- Post #8
-
Dyskusja Harmonogram zasilania - nie uruchamia QNAPa
...kosztów i oceny tego, zawsze będą dzieliły ludzi na zwolenników i przeciwników. Ja mam prąd drogi, a na każde 1pln muszę ciężko zapier ....*-:) Więc wolę aby Qnap nie pracował gdy jest to nie potrzebne. Kasiorę zawsze mogę wydać na coś innego. Pewnie talki, który zarabia krocie, powie ze mu...- kaktus
- Post #5
-
Dyskusja Zmarł TS-409U - miga czerwono-zielono
:Hello: Możesz spróbować wyłączyć tą skrzynkę, wyjąć HDD. Podłącz go do kompa i przeskanuj system plików (ja preferuję - fsck z pakietu util-linux 2.33.1) Czerwono-zielone mryganie, może świadczyć o tym, że system jest w trakcie bootowania. Uszkodzone bloki, sektory, mu to uniemożliwiają. Być...- kaktus
- Post #4
-
Dyskusja Aktualizacja do najnowszej wersji z QTS 3.4
:Hello: Naturalnym postępowaniem będzie z logicznego punktu widzenia kolejność: upgrade reset konfiguracji (ustawienie konfiguracji domyślnej). Papapa- kaktus
- Post #9
-
Dyskusja Aktualizacja do najnowszej wersji z QTS 3.4
:Hello: Wczoraj migrowałem z QTS v3.8.3 :'(;(do aktualnego v4.3.6 obeszło się bez nowych problemów. Przenoszenie konfiguracji ze starego systemu do nowego może okazać się nie najlepszym pomysłem, z uwagi na fakt, że nie wiemy czy zgodność treści plików konfiguracyjnych została zachowana. Ze...- kaktus
- Post #7
-
Dyskusja Start bez HDD i dalsze konsekwencje.
:Welldone: Dzięki Silas za odpowiedź. System uruchomił się według planu, bez żadnych niespodzianek. :perfekcyjnie:- kaktus
- Post #3
-
Dyskusja Start bez HDD i dalsze konsekwencje.
:Hello: Zadam pytanie natury ogólnej z uwagi na fakt, że zapomniałem już o pewnych fundamentalnych zasadach. Pytanie moje będzie dotyczyło sytuacji: Po wyłączeniu NASa wysunąłem kieszenie dysków z zatok, kolejnie uruchomiłem urządzenie bez dysków. Zastanawiam się co zrobi system po ponownym...- kaktus
- Temat
- hdd start
- Odpowiedzi: 2
-
Hello
Witaj Mathew. Podoba mi się twoja ikonka :D Welcome Mathew. I like your icon. elemeledudki- kaktus
- Post #2
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Hello
:Hello: Witam kolejną użytkowniczkę na forum. Wszystkie Panie są tu bardzo mile widziane.Welcome to the forum. Welcome to the forum. All of you, ladies, are very welcome here. :zakochany:- kaktus
- Post #2
-
Cześć wszystkim
E conosci un traduttore come deepl.com? Come giudichi il suo lavoro? E conosci un traduttore come deepl.com? Come giudica il risultato della traduzione? ;) Il tuo polacco è piuttosto buono. :D- kaktus
- Post #3
-
Przy piwie Migracja z HDD na SSD
SiewcaRyżu:Dumny: 1. Jaki jest system plików do wyboru dla tego SSD? 2. No i czy w nowych Qnap można przyczepić M.2? :D- kaktus
- Post #9
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Przy piwie Nowy produkt do IOT od Qnap
Prezentowany link nie działa.- kaktus
- Post #2
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
Witam serdecznie :)
Hehheheee Nie wiem czemu Ci tak wyszło :p SiewcaRyżuie.- kaktus
- Post #3