-
Temperatury pracy TS-x51/TS-x51+
Obiecałem wczoraj, że dodam screen od siebie więc niniejszym do czynie. W tle uruchomione w zasadzie wyłącznie standardowe usługi + Linux Station.- sagemini
- Post #14
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Nie właśnie więc tym bardziej dziwią mnie trochę te temperatury. Wieczorem wkleję zrzut z temperaturami w idle. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka- sagemini
- Post #7
-
Jak widać temat przynosi dość ciekawe rezultaty. U mnie przy relatywnie dość niskich temperaturach dysków, temperatura CPU i systemu jest jednak dość wysoka. U alxfrk jest znowu odwrotnie. Dyski są bardzo ciepłe ale temperatury CPU i systemu utrzymywane są na niższym poziomie przy niemal...- sagemini
- Post #5
-
Cześć Wszystkim!
Hehe :D Na swoją obronę dodam jedynie, że mile wspominam S ale QNAP ma w sobie kilka zalet więc zmiana póki co na +- sagemini
- Post #4
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Dyskusja APC 350CS - ile pociągnie wraz z TS-251 ??
Cześć, Przeglądając ten temat widzę, że u wszystkich Was czas szacowanego podtrzymania zasilania oraz wartość procentowa baterii maleje wraz upływem czasu. Czy wymaga to jakiejś dodatkowej konfiguracji od strony NAS'a lub/i kalibracji samego UPS'a?. Dziś przeprowadziłem test na moim TS-251+...- sagemini
- Post #42
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Cześć Wszystkim, Przeszukałem forum i nie znalazłem identycznego tematu a te które istnieją są już bardzo wiekowe. Zatem do rzeczy - chciałem Was zapytać jakie temperatury osiągają Wasze NASy w idle?. Swojego TS-251+ użytkuję od niespełna dwóch tygodni i zastanawiam się czy poniższe wartości...- sagemini
- Temat
- temperatury
- Odpowiedzi: 14
-
Cześć Wszystkim!
Cześć, Mam na imię Marcin, forum śledzę już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz zdecydowałem się założyć tu konto. Obecnie, tj. od niespełna dwóch tygodni użytkuję QNAP'a TS-251+ i póki co jestem bardzo zadowolony z przesiadki z S na ten właśnie model.- sagemini
- Temat
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Witaj nieznajomy!