-
Dyskusja Połączenie sieciowe
co nie jest połączone bezpośrednio ? Nic nie wywaliłem w kosmos, najwyżej dokupie switcha 10GB. Przecież na QNAP ma możliwość zrobienia virtualnego switcha- Tygrysek2002
- Post #3
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Połączenie sieciowe
Witam Zakupiłem kartę sieciową do qnapa 2 x 10 GB, teraz mam pytanie Komputer stacjonarny posiada kartę 10GB. Niestety od komputera do routera 1GB (który jest w innym pomieszczeniu idze tylko 1 przewód RJ kat 7). Qnap zanjduje sie przy routerze Moge wpiąć przewód z komputera do QNAPA do...- Tygrysek2002
- Temat
- konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 2
-
Przy piwie Youtube komentarze obok filmu
nic to nie dało- Tygrysek2002
- Post #3
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
Przy piwie Youtube komentarze obok filmu
Witam Coś mi poprzetastawiało na jednym z kont na youtube , mam komentarze obok filmu zamiast pod filmem. Na innym koncie mam poprawne komentarze pod filmem a obok rekomendowane. Przeszukałem opcie na youtube ale nc nieznalazłem. Znacie jakiś patent aby przywrócić komentarze pod filmem ...- Tygrysek2002
- Temat
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
Sprzedam TVS-473e 20GB RAM + 2xSSD WD Blue 250GB i 1TB
Witam Jaka cena za QM2-2P10G1TA ?- Tygrysek2002
- Post #2
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Sprzedam SSD Samsung SM883 480 GB SATA III 2,5" MLC
Witam Sprzedam SSD Samsung SM883 480 GB SATA III 2,5" dyski serwerowe oparte na pamięciach MLC. Cena dysku 550 zł , posiadam 2 dyski. Dyski nowe posiadam dowód zakupu. Nie wystawiam faktury.- Tygrysek2002
- Temat
- samsung sata ssd
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Dyskusja TS-473 Problem z dyskami M.2 NVMe
To ma być taki dysk ? ale on ma inne złącze Plextor 256GB M.2 SATA SSD M7VG- Tygrysek2002
- Post #5
-
Dziękuje za odpowiedz szkoda bo mam takich 10 szt :P Wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz wielu radosnych chwil w nadchodzącym 2020 roku Pozdrawiam- Tygrysek2002
- Post #3
-
Witam Jestem nowym posiadaczem TS-473 i mam problem z dyskami Toshiba KBG40ZNS256G M.2 NVMe nie widzi ich QNAP. Dyski są w standardzie M.2 2230. QNAP nie przewidział montażu tak krótkich dysków. Moje pytanie czy dysk jest nie wykrywany ponieważ nie jest przykręcony tylko włożony w slot ...- Tygrysek2002
- Temat
- dyskami dyski nvme ts-473
- Odpowiedzi: 8
-
Dzień dobry
Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem TS-473- Tygrysek2002
- Temat
- dzień dobry
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Witaj nieznajomy!