-
C
pyLoad, w logu: WARNING Download is offline
w tym wątku jest wszystko opisane https://forum.qnap.net.pl/threads/1605/- corvus
- Post #2
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
C
PyLoad - paczka QPKG
Tu jest wszystko https://forum.qnap.com/viewtopic.php?f=232&t=48236 jak coś nie będzie jasne to pomogę pozdr- corvus
- Post #15
-
C
fileserve na pyload
mi pyload dziala bez problemu na filesonic premium może trzeba wylaczyc i wlaczyc pyloada po update do nowego softu?- corvus
- Post #3
-
C
PyLoad - paczka QPKG
Tez tak miałem że mi nie sciągało, ale po aktualizacji do wersji 47 wszystko działa idealnie teraz wyszła wersja 48, ale jeszcze nie zainstalowałem- corvus
- Post #13
-
C
Stacja pobierania nie pobiera...
Polecam pyLoad jest rewelacyjny- corvus
- Post #11
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
C
TS-x19 Pro/Std Oficjalny FW (Version 3.2.8 Build 0618)
juz jest nowe- corvus
- Post #2
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
C
SLIMRAT - Błąd przy uruchamianiu "Segmentation Fault"
Witam, i udalo sie uruchomic slimrata? mam niestety ten sam problem pozdr- corvus
- Post #11
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
C
Stacja pobierania nie pobiera...
Witam, mam ten sam problem, czesto przy 100% pojawia sie 0 przy pobieraniu i blokuje sciaganie, bo nie przeskakuje na kolejny plik dzis sprawdzilem w konsoli i mam blad 200, wie ktos co to moze byc? pozdr poczytałem fora anglojęzyczne i tam maja ten sam problem jedyne co znalazłem to fajny...- corvus
- Post #7
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
C
TS-x19 Pro/Std Oficjalny FW (Version 3.2.5 Build 0409)
jest juz nowe fw 3.2.6 Build0427- corvus
- Post #4
-
C
TS-x19 Pro/Std Beta FW (Version 3.2.1 Build 0104)
do skasowania:)- corvus
- Post #2
-
C
iSCSI
Hej mam pytanko, bo w sumie jestem bardzo zadowolony z mojego QNAPa 219P ale wydaje mi sie ze mozna jeszcze cos wycisnąc w temacie szybkosci ponieważ jezli np ogladany jest film HD np na Dremboxie, to zeby na QNapie cos rozpakowac to strasznie go muli, wiec szukam mozliwosci przyspieszenia i...- corvus
- Temat
- iscsi
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Wysoka dostępność (HA) i iSCSI / Fibre Channel
-
C
Jak zainstalować paczki ikp? na TS-509
Hej, niestety sobie nie poradziłem z tym vlc, ale udało mi się w końcu Twonky uruchomić mam pytanko, jak się odinstalowuje program, np. vlc? pozdr- corvus
- Post #9
-
C
Sciagnalem putty zalogowalem sie zainstalowalem vlc :) co dalej z tym zrobic? jak wogole to uruchomic na kompie właczałem to jako "C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" --intf wxwin --extraintf=http zeby widzialy inne urządzenia dla przykładu tuner satelitarny a jak to zrobic w linuksie...- corvus
- Post #7
-
C
Witam, czy moze mi ktos wyjasnic jak instalowac ikpg? trzeba wejsc na wejsc na konsole? jezeli tak, to jak to zrobic? zainstalowalem przez interjfejs www paczke Optware IPKG i pojawiła mi sie w interfejsie www ikonka jak dalej sie do tego zabrac bo chciałbym vlc zainstalowac na qnapie i...- corvus
- Post #5
-
C
Strumieniowe Odtwarzanie filmów
W Viscie sobie z tym nie poradziłam, ale w 7 chodzi wszystko idealnie:) po uruchomieni WMP można sobie wybrać muzykę, film i wszystko chodzi naprawdę fajnie pozdr- corvus
- Post #5
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
C
Strumieniowe Odtwarzanie filmów
Witam, podczepię się jeżeli można:) posiadam QNapa 219P chodzi on u mnie jako ogólny dysk sieciowy mam dwa Pytania 1) Twonky odpalilem wg instrukcji u mnie to głownie bedzie chodziło z Dreamboxami 800 HD i z tego co zorientowałem się , to musze dograc dodatek UPnP na dreama narazie sobie z tym...- corvus
- Post #3
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)