-
Dyskusja Quimage - nie wczytuje etykiet osób po przeniesieniu zdjęć do innego folderu
A orientujecie jak ten problem przedstawia się u konkurencji? w S działa to poprawnie na kilku niezależnych użytkownikach? czy jest to problem ogólny we wszystkich systemach?- Arkadiusz
- Post #24
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Sprzedam TS-351 8GB RAM
Sprzedam Qnap TS-351 z 8GB RAM, uzyty ok 30minut. Posiadam oryginalne opakowanie, dowód zakupu. Cena 1050zł- Arkadiusz
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Dyskusja Backup z kilku komputerów
Strona jest po angielsku i zasugerowałem się tym- Arkadiusz
- Post #7
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
musze w takim razie zerknąć, dziękuję- Arkadiusz
- Post #5
-
A coś takiego graficznie prostego, dla użytkownika nieprofesjonalnego? i najlepiej po polsku :)- Arkadiusz
- Post #3
-
Cześć, doradźcie mi jak rozwiązujecie temat backupu automatycznego z kilku komputerów na Qnapa. Chciałbym żeby poszczególne katalogi lub dyski backupowały się o określonej godzinie. Czy do tego są potrzebne programy zewnętrzne typu Aomei itp? jeśli tak to jakie programy polecacie. Czy...- Arkadiusz
- Temat
- backup
- Odpowiedzi: 11
-
Pomoc Wybór routera do domu
Udało ci się kupić ten model? a może jednak decyzja na inny?- Arkadiusz
- Post #73
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
A mogę cię prosić żebyś sprawdził w dream router czy jeśli chodzi o klienta VPN to nie ma możliwości wyboru Open VPN? bo w dream machine open vpn jest chyba tylko do połączenia między routerami, a do połączenia konkretnego urządzenia chyba tylko L2TP- Arkadiusz
- Post #72
-
ale mówisz serio czy wyśmiałeś pytanie? :-) ale myslisz że taki UDM Pro na półce mniej się będzie grzał niż zwykły UDM?- Arkadiusz
- Post #68
-
A zadam może głupie pytanie, ale można kupić wersję rack, nie mając szafy? da się to jakoś postawić na półce? :)- Arkadiusz
- Post #66
-
Zainteresowany Qnapem?
Ubi tez mozna kupić u ciebie?- Arkadiusz
- Post #4
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
A mogę cie spytać jeszcze odnosnie UDM czy to prawda jak niektórzy piszą, że przy włączonym IPS oraz przy korzystaniu z VPN szumi głośno i że w pokoju jest to nieznośne? faktycznie tak jest?- Arkadiusz
- Post #64
-
Przedłużenie gwarancji do 5 lat
Cześć, koledzy czy z Waszego doświadczenia warto wykupić przedłużenie gwarancji do 5 lat przy zakupie nowego urządzenia?- Arkadiusz
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
No tak, ale wolę zapytam użytkownika, ponieważ w opisie tego dream router nigdzie nie mogę znaleźć o informacji o IPS, dlatego zapytałem, dziękuję- Arkadiusz
- Post #62
-
@Ice przepraszam, że jeszcze raz o to zapytam ale orientujesz się czy pd kątem zabezpieczenień dream router jest groszy niz dream machine? dream router posiada też IPS?- Arkadiusz
- Post #59
-
Dyskusja Masowe ataki na QNAPy?
No ale może mniej ataków bo bardziej zabezpieczone? faktyczie Qnapów jest dużo więcej niż S na świecie?- Arkadiusz
- Post #47
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
gdzie mozna to znaleźc i porównać? a problem w Qnapie dotyczy tylko QTS czy Hero też?- Arkadiusz
- Post #45
-
widzieć widzę ale nic z tego nie rozumiem :-) wytłumaczysz?- Arkadiusz
- Post #43
-
A czy orientujecie się koledzy jak to jest u konkurencji? np S, jest bezpieczeniej? ataki rzadziej, czy nie ma znaczenia producent Nas-a i jego oprogramowania?- Arkadiusz
- Post #40
-
no tak, masz rację- Arkadiusz
- Post #56