-
Dyskusja NETBAK PC AGENT
i udało się rozwiązać ten problem ?? Bo u mnie to samo, sieć lokalna, wpisuje poświadczenia i po kliknięciu Login nie dzieje się nic. Nie ma żadnych wpisów w logach.- lobo82
- Post #7
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja Transkodowanie w lot i transkodowanie w tle nie działa - brak wsparcia dla AC3 i DTS ?
No trzeba czekac ale ile to tylko programisci Qnap wiedzą- lobo82
- Post #25
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Dyskusja Transkodowanie w lot i transkodowanie w tle nie działa - brak wsparcia dla AC3 i DTS ?
Ok już do nich napisałem :) To mi Pan odpisał: "Witam, tak obecnie te kodeki nie są obsługiwane. Z racji uwolnienia kodeków przez firmę Dolby oczekujemy na wdrążenie ich w system. Niestety nie umiem powiedzieć kiedy to będzie."- lobo82
- Post #22
-
Dyskusja AC3, wielokanałowe MKV - jak odtworzyć?
I jak z tym tematem coś udało się zrobic by działało ?? Kurcze bo ja głównie uzywam Qnap do multimediów a teraz to ostra klapa jest- lobo82
- Post #9
-
i coś ruszyło w tym temacie ?? odtwarzanie AC3 ?? Czy Qnap olał temat i użytkowników ?? A może wie ktoś jak to obejśc ??- lobo82
- Post #20
-
Dyskusja Bezpieczne logowanie oraz parametry kopiowania
ok no to teraz jest wszystko jasne dziękować za pomoc.- lobo82
- Post #25
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
No własnie o to mi chodziło czyli nie da się mieć że tak to ujmę zielonej kłódeczki "Kłódeczka = połączenie jest szyfrowane" tylko i wyłącznie da się to uzyskać jak zakupie certyfikat lub poprzez openssl ??- lobo82
- Post #23
-
Ale kłódeczka jest czerwona z krzyżykiem wiec możne inaczej zapytam czy jest możliwe mieć połączenie serwer nas a przeglądarką by kłódeczka była zielona ??- lobo82
- Post #21
-
jak kliknę na okienko z kłódeczką to jest napisane: Ip serwera "Twoje połączenie z tą witryną nie jest prywatne" niżej jest napisane: "Tożsamość witryny nie została zweryfikowana" " - certyfikat serwera jest niezgodny z adresem URL"- lobo82
- Post #19
-
Zrobiłem jak jest opisane i dalej nie jest to bezpieczne połączenie Jakieś inne pomysły ??- lobo82
- Post #17
-
No wiec dodałem certyfikat do przeglądarki Chrom i nadal nie ma bezpiecznego połączenia. Jakieś pomysły ?? Dodałem to w opcjach zaawansowanych HTTPS/SSL >> zarządzaj certyfikatami Jak się przyjrzeć temu certyfikatowi to jest napisane coś takiego "Ten certyfikat główny urzędu certyfikacji nie...- lobo82
- Post #15
-
Co bym nie zrobił nie bedzie bezpiecznego połączenia miedzy przegladarką a serwerem ??- lobo82
- Post #12
-
Tak zaiste ładny link :-) Ale tam się tyczy firefoxa, ja mam maxthona i tu jest problem, ale powiedz jak dam jakoś ten certyfikat do wyjątków to i tak jeśli połączę się z innego miejsca to i tak połączenie będzie nie zaszyfrowane ?? Dobrze myślę ??- lobo82
- Post #10
-
A jak dodać certyfikat do wyjątków ??- lobo82
- Post #8
-
NIe chce kupować żadnych certyfikatów ani nie chce się bawić w żadne ich generowanie. Chce jesli to mozliwe by działało bezpieczne połączenie przez WAN ?? Czy jest taka mozliwośc ?? Czy zostaje połączenie nie zabezpieczone ?? Nie chce nic kupować ani generować poprostu czy to co mam przy...- lobo82
- Post #6
-
hmm czyli resumując muszę sobie taki certyfikat załatwić gdzieś (czytałem o tym ja naprawde żadko pisze na forach najpierw skropulatnie szukam informacji i czytałem o openSsl czy coś takiego) chodzi mi o to czy była możliwośc miec bezpieczne połączenie na tym certyfikacie co jest od zakupu na...- lobo82
- Post #4
-
Witam wszystkich, Mam dwa pytania: 1. Czy da się wogole zalogować na NAS TS-453 pro 4.2 poprzez HTTPS i mieć bezpieczne połączenie ?? Jesli się da to jak ?? Szukałem na googlu, szukałem na forach i nie znalazłem jak to ogranać dodam że certfikat bezpieczeństwa mam ważny do 2021 roku. Dziwi...- lobo82
- Temat
- https kopiowanie ssl transfer ts-453 zapis
- Odpowiedzi: 24
-
Dyskusja Logowanie do QNAP po SSL
podpinam się pod wątek. Czy wogole ktoś logująć sie na serwer loguje się poprzez HTTPS ?? I ma bezpieczne połączenie ?? Moj certyfikat ma ważnośc do 2021 roku. halo halo ktoś coś pomoże ?- lobo82
- Post #11