-
M
Dyskusja Transmission, nie ma tego w app centre
Witam Serdecznie, Chcialem zainstalować coś do torrentów, np. transmission. Ale niestety nie mam tego w app centre a wszelkie HOW TO mówią, że ma tam być... Wszedłem na stronę aplikacji, jest od cholery linków ale nie ma wersji do QNAP-a... czy mogę prosić o pomoc? Wersja oprogramowania...- Misyo
- Temat
- admin app color ts-253be
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Download Station i klienci P2P
-
M
Dyskusja TS-253Be - jak ustawić RAID.
Model serwera: QNAP TS-253Be Witam Serdecznie, Jestem totalnym lamusem i potrzebuję pomocy :) NAS-a odpaliłem na SSD+HDD. Jednak stwierdziłem, że NAS to dla mnie głównie backup danych i to jest mój prioirytet. Odpiąłem SSD i wsadziłem drugi dysk WD RED-a 3TB (taki sam jak pierwszy). System...- Misyo
- Temat
- drugi jestem raid ssd ts-253be ustawić
- Odpowiedzi: 26
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
M
QNAP TS 253 Be a dysk M.2
Witam Serdecznie, Kupiłem jakiś czas temu TS-253Be i wypadałoby to zacząć używać. Chciałbym system postawić na jakimś SSD a standardowe sloty - 2 dyski RED (mam z poprzedniego NAS-a). Czy potrzbuję karty na PCI-E żeby podłączyć dysk (M.2 / SSD)? Czy jest możliwość podpięcia takiego dysku bez...- Misyo
- Temat
- dysk qnap
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
M
Pomoc w doborze odpowiedniego urzadzenia
Witam Wszystkich Serdecznie, Czytam, czytam, czytam... i ciężko mi podjąć decyzję. Ale po kolei. Mam obecnie w domu S 212j - kupiony z dobre 4 lata temu. Do tego 2 dyski w raid 2TB każdy - WB Red. I gdyby to chodziło szybciej - to w sumie bym nawet nie zaczął szukać czegoś nowego. Po...- Misyo
- Temat
- dyski pomoc tylko
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)