1. smargul

Sprzedam Qnap TS-h886 32 Giga Ram + 2x500GB nvme970Evo Plus

Qnap zakupiony 14.12.2020 roku. Wszystko sprawne w 100%. Sprzedaje bo kupiłem coś innego. Wersja zakupiona z 16 Giga Ram - wymieniona na 32 Giga ( oryginalna pamięć dodaje do zestawu ) W zestawie 2 dyski Nvme 500 GB Samsung 970 EvoPlus Udzielę 3 miesiące gwarancji na rozruch. Cena 5000 zl do...
  2. smargul

Dyskusja Witam czy kto wie cos się podziało z moja partycja systemowa ?

Kilka dni temu zauważyłem sytuacje jak na skreenach, przekopałem wszystkie możliwe foldery na tej partycji i nigdzie nie mogę znaleźć plików zapychających partycje systemowa :/
  3. smargul

Pomoc Qnap Ts-h886 + ASUS GeForce GTX 1050 Ti Phoenix GDDR5 4GB

Witam Czy ma ktoś może pomysł co zrobić ze w/w karta graficzna zadziałała z moim Qnapem. Wiem ze nie ma jej na liście wspieranych modeli ale może uda się ja jakoś uruchomić. Wersja oprogramowania Firmware: h5.0.0.1844 Model serwera: Qnap Ts-h886
  4. smargul

Sprzedam TR-004U

Witam Do sprzedania obudowa rozszerzająca TR-004U | 4-zatokowa stelażowa obudowa rozszerzająca RAID z USB 3.2 Gen 1. Cena - dogadamy sie :)
  5. smargul

Sprzedam TS - 253 Pro

Witam Mam do sprzedania w/w Qnapa wersja z 8 Giga Ram, dorzucam kość pamięci 2 Giga Cena - dogadamy się :)
  6. smargul

Witam wszystkich Qnapomaniaków :)

Witam wszystkich po TS-253Pro przyszedł czas na TS-h886 i nowe problemy :)
  7. smargul

QNAP NAS TS-h886-D1622-16G

Witam wszystkich Qnapowiczów :) Po kilku latach zabawy z Qnap TS-253 Pro czas na zmiany :) Decyzja zapadła Mikołaj w tym roku bedzie na bogato :) Mam pytanie dotyczące dysku SSD i Ram. Dyski ssd beda na system i w Raid 1 - ADATA 512GB M.2 PCIe NVMe XPG GAMMIX S11 Pro są od razu z...
  8. smargul

Przywracanie torrentow do seedowania

Czesc Wszystkim posiadam Qnapa 459 pro firmware to 3.3.1 chcialbym sie dowiedzieć jak można przywrocić torrent do listy aby sie nie sciagal od nowa tylko byl udostepniany ??? Pozdrawiam