-
Archiwum Problem ze zmianą wielkością woluminu
Witajcie, Mam problem ze zmianą wielkości woluminu. Mam nieprzydzieloną część pamięci dyskowych, którą rezerwowałem na coś późniejszego, co się nie wydarzyło i teraz chciałbym rozszerzyć jeden z woluminów na tę niewykorzystaną część (2 TB). Teoretycznie powinno to być proste, jednak występuje...- ArteKW
- Temat
- problem woluminu
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Archiwum Problem z pełnym dostepem do zewnętrznego dysku HDD (USB 3.0)
Witajcie, Mam dziwny problem z Hybrid Backup Sync 3 w połączeniu z zewnętrznym dyskiem HDD podłączonym przez przedni port USB do QNAP TS-453A. Używany dysk zewnętrzny jest zupełnie nowy, to model Seagate Backup Plus Hub 6TB. Chciałem wykonać na niego kopię zapasową danych z jednego wolumenu i...- ArteKW
- Temat
- backup hbs3 usb
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Instalacja License Server na QNAP
Witam, Mam takie zagadnienie, chciałbym zainstalować na TS-453A oprogramowanie serwera licencji, które przeznaczone jest na Linux Centos 7. Sam serwer licencji jest obsługiwany poprzez przeglądarkę. Po prostu nie wiem jak do tego się zabrać, by zużyć jak najmniej zasobów. Rozumiem, że jest...- ArteKW
- Temat
- container station entware instalacja linux qnap server smb ts-453a virtualization station
- Odpowiedzi: 8
- Forum: Wirtualizacja: Virtualization Station i zewn.