1. DeNiro

Dyskusja MeshCentral (alternatywa AnyDesk i TeamViewer)

Hi Jako że wracam trochę do zażądania infrastrukturą sieci i komputerów, natrafiłem na dość ciekawy pakiet (w alternatywie AnyDesk i TeamViewer): GitHub - Ylianst/MeshCentral: A complete web-based remote monitoring and management web site. Once setup you can install agents and perform remote...
  2. DeNiro

Dyskusja Instalacja systemu (Linux, Windows) VM na USB (Pendrive 3.2 gen.1)

Hi. Mam TS-253D który posiada 2 porty USB 3.2 gen.1, zastanawia mnie możliwość instalacji Wirtualnej Maszyny na pendrive. W serwerze mam 2 dyski HDD w RAID, i z wydajności maszyny nie jest za ciekawie. Z tego co widzę "wąskie gardło" to własnie dyski. Wiec zamiast teraz kupować np. QM2-2S-220A...
  3. DeNiro

Hej wszytkim

Cześć wszystkim ;)
  4. DeNiro

Jak ustawić najszybsze współdzielenie folderów i plików.

Witam. Mam pytanko jak ustawić znaczy jakiego rodzaju protokołu użyć aby łączyć się z dyskiem QNAP TS-219P z bardzo dobrą szybkością a przy tym mieć możliwość bezpośredniego uruchomiania z niego programu. Chciał bym łączyć się z nim z 3 stanowisk. temat bardziej rozwinięty...
  5. DeNiro

PILNE!!! Problem y współdzielenie

Witam. Mam problem. Mianowicie jakiś czas temu postanowiłem pomóc koledze pracy, ze względu prowadzenia przez niego działalności gospodarczej (biuro rachunkowe) używa on oprogramowani Biuro Rachunkowe Rzeczpospolitej - http://www.rzeczpospolita.pl/mala_ks/ którego baza danych (jeśli można to tak...