-
Dyskusja Ts-671 CPU upgrade
Witam, Zawracam się z prośba o poradę czy mój Nas TS-671 będzie w stanie łyknąć ten CPU? i5-6500 SR2BX 3.20ghz? Z góry dziękuje za odpowiedz. Sent from my iPhone using Tapatalk- niestgreg
- Temat
- ts-671
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
Archiwum Traansmission - Downloads Folders
Witam wszystkich. Jestem w fazie testowania klienta Transmission dostepnego przez app center Qnap. Rtorrent jest miom glownym klientem ale przy nowym Firmware 4.2.0 sa male błędy i niecierpliwie czekam kiedy Qnap zrobi poprawki bo zdaje sobie sprawa ze nie jest to wina develpoera rtorrena...- niestgreg
- Temat
- cachedev1 download filmy share transmission
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Qnap z mozliwoscia upgradu procesora i Ramu
Witam. Obecenie jestem szczesliwym posiadaczem Ts 251+... maszynka super glownie uzywana do Rtorrenta i Plexa. Wszysko chodzi swietanie do czasu kiedy zaczynam dzielic swoja Plex biblioteke z innymi uzytkownikaim (transcoding).. mam wersje 8GB ram wiec juz wiecej nie wycisne.. Pytanie mam dla...- niestgreg
- Temat
- model qnap wybór
- Odpowiedzi: 9
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja Rtorrent usuwanie plikow torrent /Plex/ File station
Wiatm wszystkich użytkownikow. Wiec tak pytanie bedzie bardzo smieszne ale mam problem z usuwaniem juz wyseedowanych torentow. W samym programie RuTorrent jest opcja "usun dane (wszystkie)" ale po wyrzuceniu pliku, on nadal istnieje w bibliotece Plex i File Station. Wiec na ta chwile zeby...- niestgreg
- Temat
- file station plex rtorrent torrent
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Dyskusja rTorrent i biblioteka w Plexie
Witam wszystkich! Pytanko dotyczy automatycznego dzielenia torentow.. w rtorrencie...Chodzi mi glownie o biblotke Plexa zeby media byly poukladane.. Jak stworzyc 4 rozne foldery w rtorrent: -Movies -Tv -Kids -sport I po zakonczonym pobraniu automatycznie przeniesc plik do wybranego folderu...- niestgreg
- Temat
- complete rtorrent
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Witam wszystkich Qnapowcow :-)
Szczesliwy uzytkownik Qnapa TS-251+ wita serdecznie... ( i pytanka juz szykuje..)- niestgreg
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)