-
S
Przy piwie Rozszerzenie pamięci
Hej, mam do Was zapytanie, mianowicie posiadam TS-251 4Gb w jednej kostce. Czy warto dodawać kolejną 4-kę, czy efekt gdzieś tam jest zauważalny? Np. niedawny mój temat z Netflix i kodi, gdzie w końcu za Waszą pomocą udało się go zainstalować i działa, choć nawet po zmniejszeniu rozdzielczości w...- sweb
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
S
Pomoc KODI - NETFLIX
Witam. Mam problem z NETFLIX Po zainstalowaniu repo repository.castagnait-1.0.0, z niego aplikacja NETFLIX, pojawia się informacja jak niżej "Usługi w tle mogą nie być jeszcze dostępne..." Z kolei po instalacji paczki - plugin.video.netflix-0.16.1.zip, aplikacja instaluje się, natomiast zaraz...- sweb
- Temat
- hd station kodi netflix
- Odpowiedzi: 32
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
S
Archiwum Synchronizacja Jednostronna?
Hej, mam takie zapytania: Mianowicie chodzi o synchronizację... Bo tak - jeśli mam uruchomioną synch. z komputerem, jest OK, działa natomiast problem jest taki: Jest opcja w Qsync - Podczas synchronizacji nie usuwaj żadnych plików z NAS i teraz jeśli usunę plik, czy katalog z dysku komputera...- sweb
- Temat
- color dysku jeśli synchronizacja
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
S
Dyskusja Rocket.Chat
Witajcie. Proszę o informację, a właściwie poradę w jaki sposób zainstalować Rocket.Chat? Jest dostępny w ContainerStation, ale nie potrafię go uruchomić. Po instalacji brak adresu oraz zatrzymuje się po chwili... Z góry dzięki za pomoc...- sweb
- Temat
- adres kontener serwer www
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB