-
Pomoc rTorrent nie rozpoczyna pobierania inicjowanego przez sonarr
Hej od tygodnia zadania inicjowane przez sonarr nie rozpoczynają się pobierać w rTorrent. Z widoku rTorrent wygląda to tak: czyli ciąg z końcówką meta i koniec. wersja sonarr: 2.0.0.5344 wersja rtorrent: 0.9.8-B000 Jakiś hint ? Sonarr w teście łączności widzi zarówno indexery i download...- ziouosan
- Temat
- rtorrent sonarr
- Odpowiedzi: 9
- Forum: Rtorrent 15
-
Dyskusja KeepSolid VPN + rtorrent jak skonfigurować ?
Cześć. Wykupiłem sobie z promocji opcję lifetime dla KeepSolid VPN i teraz chciałbym skonfigurować QNAPa (TS-453Be) żeby rTorrent chodził przez VPN. Jest taka opcja żeby wyszczególnić połączenie tylko dla tej aplikacji ? Nie znalazłem tutorialu, może ktoś miał podobny case ? Pozdrawiam !- ziouosan
- Temat
- rtorrent ts-453be vpn
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Archiwum migracja HDD z TS-212P do TS-453Be - brak opcji 'odzyskaj'
Witam. Po inicjalizacji nowego 453Be na nowym dysku SSD, włożyłem do kieszeni nr 2 dysk Seagate IronWolf 4TB ze starego NASa. Widać go w systemie, jednak nie mam możliwości wejścia w dane, nie jest aktywna również opcja "Odzyskaj" w managerze pamięci. Proszę o instrukcję w jaki sposób mogę...- ziouosan
- Temat
- brak hdd migracja ts-212p ts-453be
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Hej
Witam wszystkich forumowiczów. Siedzę na tym forum już ładnych kilka miesięcy więc wypadałoby się w końcu przywitać ;)- ziouosan
- Temat
- hej
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Pomoc TinyMediaMenager - kilka pytań odnośnie XBMCnfoImportera dla PLEX
Witam. Jakiś czas temu zainteresowałem się TMM pod kątem PLEXA, jako agenta używam XBMCnfoImportera w dwóch wersjach dla filmów oraz seriali. Nie powiem, bardzo mi się spodobało to narzędzie, jednak nurtują mnie dwie sprawy: 1. Aktorów TMM pobiera do folderu .actors w folderze danego...- ziouosan
- Temat
- plex
- Odpowiedzi: 16
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)