-
Dyskusja Pamięć ram Goodram 2 x 4 GB (GR1600S364L11/4G)
Dzień dobry, Przyszła koperta z GOODRAM 4GB (GR1600S364L11/4G) - Pamięć RAM - Opinie i ceny na Ceneo.pl tańszych nie znalazłem a trzeba wspierać polskie produkty. Po podłączeniu pamięci Ts-251A nie wstał, co pomogło ? zamiana pamięci slotami:) a już myślałem, że będę musiał gonić kuriera. 8 GB...- Gface
- Temat
- pamieć ram ts-251a
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
Dyskusja Prywatny monitoring -> prawo w Polsce
Dzień dobry, Chciałbym zacząć taki temat, który mógłby okazać się pomocny dla osób zakładających monitoring w domu. Sam jestem nowym użytkownikiem takiego systemu w domu, dlatego też zastanawia mnie sprawa prawna. Na google wyszukuje nam sporo haseł: "czy monitoring w domu jest legalny ?"...- Gface
- Temat
- monitoring monitoring wideo
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Monitoring NVR: QVR Pro, QVR Elite, Surveillance
-
Archiwum Podstawowe podstawy
Witam ! Panowie zaczynam amatorską zabawę. Jak to widzicie w moim przypadku? Czyli sprzęt: ts_251a Dyski: jeden 2tb, drugi na usb 1Tb. Przenaczenie: 2 kamerki podłączone, śmigaja aż miło (Od Merx'a) Oraz zgrywanie fotek, to na początek. Później multimedia. Nie wiem czy dobrze to...- Gface
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Format c: ?
Witam, Czy musze formatować dysk na którym wcześniej był zainstalowany q 128A czy po podłączeniu do nowego sprzetu q 251a będzie on taki dobry i zrobi to za mnie ? Pozdr- Gface
- Temat
- format konfiguracja systemu
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Qnap TS-251 A
Cześć, Tak sobie przeglądałem internety i jakby kogoś zainteresowała taka cena promocyjna ? Serwer plików QNAP TS-251A-4G 2-Bay,SATA 6Gbps, Intel Celeron N3060Core 1.6GHz, 2.48GHz, 4GB DDR3L (2x2GB), 2xGbE LAN, USB 3.0x3, HDMI Serwer QNAP TS-251A-4GB (TS251A4GB) - Opinie i ceny na Ceneo.pl... -
Pomoc Rozczarowanie Qnap-128A
Witam Wczoraj wreszcie odebrałem swojego "wymarzonego" nasa.;) Rozpakowanie, podłączenie dysku, działanie zgodnie z instrukcją. Instalacja oprogramowania Qfinder Pro. Z tego co pamiętam pierwsze co zrobiłem to jakaś aktualizacja oprogramowania była, doszła do 95 % i się zatrzymała (komunikat o...- Gface
- Temat
- dysku qfinder qfinder pro zrobiłem
- Odpowiedzi: 11
-
Archiwum Bramka SMS
Witam wszystkich ! Napiszę prosto co potrzebuję, bramka sms otwierana z przeglądarki internetowej. czyli użytkownik wpisuje np. 192.168.0.200 login i hasło. oczywiście modem posiadam, wpięty w konsole telefoniczną, istnieje możliwość wysłania sms z konsoli jednak jest to bardzo utrudnione...- Gface
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Przy piwie Odczyt tablic rej.
Witam Czy ktoś z was miał kiedyś okazje bawić się w detektywa ? Link: https://www.youtube.com/watch?v=19wgu5GZDhk Kiedyś chciałem odczytać tablice pewnego pojazdu z kamery full HD obrotówki, ale nie wiedziałem nawet o tym programie. Pozdrawiam- Gface
- Temat
- konfiguracja systemu youtube
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja Tagi: Kamera IP full HD Surveillance Station
Cześć ! Piękna kamera -> poniżej link, za niedługo przyjdzie mi ją przetestować... Kamera IP 2Mpix FullHD IMXST-2035ARKW (HDR) SONY STARVIS STARLIGHT IMX290 - DOL-HDR H264/H265 - MERX Tylko jedno pytanie czy ruszy to pod qnap-128A ? Kamera posiada protokół ONVIF 2.4 Czy testował ktoś...- Gface
- Temat
- ip kamera kamera ip surveillance surveillance station
- Odpowiedzi: 4
-
Cześć wam
Witam ! Tych pracujących oraz tych, którzy odpoczywają w tym świątecznym okresie :) Pozdrawiam Krzysiek- Gface
- Temat
- czesc nowy user
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Dyskusja Wybór serwera plików NAS (monitoring)
Dzień dobry, Jestem tutaj nowy:D chciałbym prosić i zapytać specjalistów o wybór serwera NAS. Przeznaczenie do domu, serwer plików(zdjęcia itp.) oraz monitoring podwórka: przód i tył. Zastanawiam się nad dwoma nowymi modelami: Qnap TS-128A (529zł) oraz Qnap-228A (880zł) Wyczytałem, że oba te...- Gface
- Temat
- monitoring nas poe ts-128a wybór
- Odpowiedzi: 10