1. czerwony3

Dyskusja QBelt przestał działać - ustawienia

Cześć, jak w tytule Qbelt przestał działać, wcześniej działał bez problemu. Możliwe, że aktualnie już sama coś pomieszałam w ustawieniach, także będę bardzo wdzięczna jakby ktoś z Was znających się na tym spojrzał na tej moje ustawienia i dał jakieś wskazówki. Qbelt w QVPNService 3...
  2. czerwony3

Archiwum Qbelt ograniczony dostęp

Cześć, Qbelt działał zdalnie na moim macu, ale musiałam zrobić format i przestał, w NAS ustawienia bez zmian. W profilach połączeń QVPN niby wszystko działa. Qbelt niby się łączy zarówno po lokalnej sieci jak i na zewnątrz, ale ma ograniczony dostęp a tym samym bez dostępu do zawartości. Nie...
  3. czerwony3

Archiwum qbelt stale podłączony użytkownik

Cześć :) z siecią mam do czynienia codziennie, ale niestety nie znam się na niej :| W związku z tym, że potrzebuję mieć stały dostęp do niektórych dokumentów spoza domu i własnej sieci, dlatego uruchomiłam qbelt-a (OVPN przekroczył moje umiejętności). Nie łączę się poprzez qnapcloud a przez...
  4. czerwony3

Dzień dobry!

Od dłuższego czasu obserwuję forum, ale jeszcze nie zdążyłam się przywitać :) Witam wszystkich!
  5. czerwony3

Dyskusja qnap 251d + hdmi

Witam wszystkich, po kilku godzinach szukania dopadła mnie niemoc, dlatego proszę o pomoc. Jestem szczęśliwą posiadaczką qnapa 251d, wszystko działało przyjemnie, do momentu, w którym zdecydowałam, że skoro urządzenie zostało wyposażone w hdmi i stoi pod tv, to skorzystam z opcji HD Station -...