-
Dyskusja QBelt przestał działać - ustawienia
Cześć, jak w tytule Qbelt przestał działać, wcześniej działał bez problemu. Możliwe, że aktualnie już sama coś pomieszałam w ustawieniach, także będę bardzo wdzięczna jakby ktoś z Was znających się na tym spojrzał na tej moje ustawienia i dał jakieś wskazówki. Qbelt w QVPNService 3...- czerwony3
- Temat
- qbelt qvpn ustawienia vpn
- Odpowiedzi: 20
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
Archiwum Qbelt ograniczony dostęp
Cześć, Qbelt działał zdalnie na moim macu, ale musiałam zrobić format i przestał, w NAS ustawienia bez zmian. W profilach połączeń QVPN niby wszystko działa. Qbelt niby się łączy zarówno po lokalnej sieci jak i na zewnątrz, ale ma ograniczony dostęp a tym samym bez dostępu do zawartości. Nie...- czerwony3
- Temat
- dostęp mac qbelt qvpn upnp
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Archiwum qbelt stale podłączony użytkownik
Cześć :) z siecią mam do czynienia codziennie, ale niestety nie znam się na niej :| W związku z tym, że potrzebuję mieć stały dostęp do niektórych dokumentów spoza domu i własnej sieci, dlatego uruchomiłam qbelt-a (OVPN przekroczył moje umiejętności). Nie łączę się poprzez qnapcloud a przez...- czerwony3
- Temat
- qbelt użytkownik
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dzień dobry!
Od dłuższego czasu obserwuję forum, ale jeszcze nie zdążyłam się przywitać :) Witam wszystkich!- czerwony3
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!
-
Dyskusja qnap 251d + hdmi
Witam wszystkich, po kilku godzinach szukania dopadła mnie niemoc, dlatego proszę o pomoc. Jestem szczęśliwą posiadaczką qnapa 251d, wszystko działało przyjemnie, do momentu, w którym zdecydowałam, że skoro urządzenie zostało wyposażone w hdmi i stoi pod tv, to skorzystam z opcji HD Station -...- czerwony3
- Temat
- hd station hdmi multimedia qnap qnap
- Odpowiedzi: 8
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station