1. Gw-Service

Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB

Witam szanownych forumowiczów, mam w jednej z firm dwa TS-464Ue , po ostatniej aktualizacji przestało mi działać poprawnie skanowanie SMB z wszystkich drukarek w firmie i dla wszystkich użytkowników ale tylko jeśli Skan leci do takiej lokalizacji: \\192.168.x.x\Imię i nazwisko pracownika\Skany...
  2. Gw-Service

Dyskusja Import PC do maszyny wirtualnej.

Witam Panowie, mam pewien problem i w sumie nie znalazłem odpowiedzi ani na forum, ani w internecie ogólnie. Chciałem swój komputer Windows 11 Pro przenieść do maszyny wirtualnej na QNAP TS-473A. Stworzyłem .vmx, .vmdk za pomocą WMware vCenter korzystając z tego linku: Jak przekształcić komputer...
  3. Gw-Service

Pomoc Problem z połączeniem przez phpmyadmin i HS.

Witam Panowie, mam problem z połączeniem się z phpmyadmin do bazy MySql. W systemie QTS wszystko ustawione poprawnie, oprogramowanie najnowsze. Dziwną rzeczą jest to że phpmyadmin działał bez zarzutu przed update ostatnim na 100% bo go używałem. Serwer SQL - włączony Serwer WWW włączony...
  4. Gw-Service

Witam się z Państwem :)

Witam wszystkich. Mam na imię Grzegorz, w IT siedzę z 20 lat, prowadzę mała jednoosobową działalność z zakresu IT. Pracuję na etacie ;) w innej firmie. Sam prowadziłem w życiu z 3 fora :) ale brak czasu spowodował że jedyne forum jakie mi zostało to "...kochanie co trzeba kupić po drodze..." :P...