-
Dyskusja TVS-872X upgrade CPU
Cześć Czy ktoś może robił wymianę CPU w TVS-x72 na inny model procesora z tej samej generacji lub wyższej? Czy ktoś może potwierdzić, że procesor jest w podstawce 1151? Za wszelkie informacje dotyczące wymiany procesora będę wdzięczny.- Lebcio
- Temat
- cpu kompatybilność tvs-872x upgrade cpu
- Odpowiedzi: 9
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Dyskusja QuTS hero, nowy system - dostęp do starych dysków.
Cześć Posiadam TVS-872X z konfiguracją: -Pula pamięci 1 - 2 szt. SSD SATA RAID 1 - system -Pula pamięci 2 - 2 szt. HDD SATA RAID 1 - dane -Pula pamięci 3 - 1 szt. HDD SATA - dane Obecna wersja oprogramowania systemowego: QuTS hero h5.2.0.2737 Chciałbym wkrótce zrobić ponowną inicjalizację...- Lebcio
- Temat
- hdd nvme quts hero raid zfs
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Sprzedam Qnap TS-664-16G
Cześć Do sprzedania serwer plików: QNAP TS-664-16G - dwie kości 6 zatok na dyski SerialATA3 3,5" lub 2,5" 2 złącza M.2 NVMe SSD Procesor Czterordzeniowy Intel® Celeron® N5095 2,0 GHz, do 2,9 GHz Pamięć RAM 16 GB z możliwością rozbudowy HDMI o rozdzielczości 4K UHD 1 gniazdo PCIe Gen 3 x2 2 x...- Lebcio
- Temat
- hdd pojemność qnap ts-664-16g ssd m.2
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Dyskusja Powiększenie Puli Pamięci
Cześć Pogubiłem się w oknie Kreator zmiany rozmiaru woluminu. Czy dla woluminu uproszczonego DataVol2 mogę mogę jeszcze powiększyć rozmiar woluminu? 3 HDD 6TB w Raid5 - gwarantowane miejsce na migawki 5% (557,95GB) Jeśli można powiększyć, to jaką wartość powinienem wpisać w okno nowa pojemność?- Lebcio
- Temat
- powiększenie rozmiaru woluminu pule i woluminy
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Sprzedam Sprzedam 3 szt. HDD Seagate IronWolf 4TB
Sprzedam 3 szt. HDD Seagate IronWolf 4TB ST4000VN008 SATA III. Dyski pracowały u mnie w qnapie w raid 5. Dyski są jeszce na gwarancji - info w zdjeciach. Cena za 3 szt. 1000 zł + koszty wysyłki.- Lebcio
- Temat
- 4tb hdd ironwolf raid5 sprzedam
-
Sprzedam Qnap TS-251A 8GB - bez dysków
Sprzedam Qnap TS-251A bez dysków. W zestawie jest jeszcze nieużywany pilot Zainstalowana pamięć ram 2x4GB. Cena 950 zł. + koszty wysyłki Zmiana ceny: 900 zł Sprzedane- Lebcio
- Temat
- 8gb qnap qnap ts-251a ts-251a
- Odpowiedzi: 0
-
Sprzedam DDR3 2x8 GB
Sprzedaje dwie nowe pamięci po 8 GB- łącznie 16 GB. Nie otwierane. Zakupione 02.2021 Cena 250 zł + koszt wysyłki paczkomatem lub kurierem.- Lebcio
- Temat
- kingston pamieć
- Odpowiedzi: 2