-
Kupię Kupię wentylator/turbinę model BD129733LB
Jak w tytule. Może być nowa lub używana.- Ricoland
- Temat
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Sprzedam szafę RACK wiszącą 19" 9U LANBERG 600x450
Jak w tytule: SZAFA RACK WISZĄCA 19" 9U 600X450 CZARNA LANBERG Stan bardzo dobry 200 zł. Do szafy mogę dodać patch panel 24 porty kat 6. jako gratis- Ricoland
- Temat
- Odpowiedzi: 1
-
Sprzedam Sprzedam kartę sieciową IBM PRO/1000PT
Sprzedam kartę sieciową INTEL PRO/1000PT 2x10/100/1000 PCI-E 39Y6127 Na stronie Intela można pobrać sterowniki i program do agregacji portów. Cena 60zł.- Ricoland
- Temat
- Odpowiedzi: 3
-
Przy piwie Mały ale problem techniczny
Włożyłem do QNAPa TVS-882 kartę sieciową QXG-10G2TB. Podłączyłem kabelki i wszystko zaczeło zap... aż miło. Problemem okazało się być wyjęcie kabelków z gniazd. Otóż śledź jest tak blisko górnej krawędzi wnęki że do naciśnięcia zabezpieczenia we wtyczce potrzebny jest płaski śróbokręt lub coś...- Ricoland
- Temat
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Kupie 2 kart sieciowe QXG-10G1T.
Jak w tytule. Sprawdziłem we wszystkich sklepach i nigdzie nIe mają QXG-10G1T. Sporadycznie mają QXG-10G1TB ale QNAP oznaczył jako EOL.- Ricoland
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Przy piwie Dotyczy kart sieciwych
Co się dzieje z kartami sieciowymi firmy QNAP. Chodzi o karty QXG-10G1T QXG-10G1TB Raz na stronie była ta pierwsza, potem dwie a teraz znowu jest tylko ta pierwsza. Czy karta QXG-10G1TB została wycofana ze sprzedaży,- Ricoland
- Temat
-
Recenzja Zamienniki wkładek SFP+ do sprzętu firmy Qnap.
Mam pytanie związane z zastosowaniem zamienników wkładek SFP+/RJ45 w przełącznikach firmy QNAP. Czy ktokolwiek z forumowiczów stosuje zamienniki i jeśli można wiedzieć to jakich firm/modele. Będę wdzięczny.- Ricoland
- Temat
- Odpowiedzi: 17
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Dyskusja Poszukuję oprogramowania do QSW-M2116P
Poszukuję oprogramowania do QSW-M2116P-v1.0.6_S210713_26146. Program pobierany ze strony pobrań Qnapa przy próbie rozpakowania jest informacja że obraz pliku jest uszkodzony.- Ricoland
- Temat
- qsw-m2116p qsw-m2116p-v1
- Odpowiedzi: 4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Sprzedam Sprzedam
TP-link SG1016PE switch Smart 16x1GbE (8xPoE+) z uchwytami do szafy19" (w cenie). Stan fabryczny. Jeszcze jest w szafie, sprawny, używany prywatnie w domu do kamer. Cena 500 zł- Ricoland
- Temat
-
System na M.2
Mam nadzieję że pytanie zadaję w odpowiednim dziale. Mam QNAP TVS-882. Chciałbym w gniazdach M.2 zainstalować 2 dyski M.2 SATA w RAID 0. Czy na tych dyskach można zainstalować system czy tylko cache systemu.- Ricoland
- Temat
- mojego raid0 system tapatalka użyciu
- Odpowiedzi: 17
-
Sprzedam TS-453bB 8GB
Postanowiłem obniżyć cenę na wystawiony sprzęt. Nowa cena to 1900zł- Ricoland
- Temat
- 8gb ransomware support
-
Sprzedam QNAP TS-453B 8GB
Jak w tytule. Qnap jest w stanie fabrycznym. Najmniejszych śladów użytkowania. Wyposażenie nie wyjęte z fabrycznych pakowań. Pilot, baterie, kable. Dostałem z serwisu nowy bo w poprzednim padły pamiątki. Cena około 2300zł.- Ricoland
- Temat
- 8gb qnap ts-453b
-
Powitanie
Witam wszystkich Clubowiczów. Przepraszam wszystkich jeśli coś źle zapiszę ale nie mam żadnego doświadczenia poruszaniu się po forum.- Ricoland
- Temat
- witam wszystkich
- Forum: Witaj nieznajomy!