-
Drugi NAS - Centrum multimedialne
Panowie i Panie. Mój pierwszy NAS TS-230 to niewypał, z resztą Qnap chyba też jest tego zdania skoro jest już TS-233... Zastanawiam się jeszcze pomiędzy synGology, bo się obraziłem na mojego TS'a, ale już się odbraziłem, bo widzę sporo różnic na plus i minus pomiędzy Qnap i SynGology...- wiktoriano
- Temat
- jaki nas pierwszy nas pierwszy serwer
- Odpowiedzi: 7
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Archiwum Folder wrzuta | megadrop
Witam. Czy jest możliwość udostępnienia folderu, aby można było wrzucić jakieś pliki bez możliwości logowania się, coś na zasadzie MegaDrop z mega.nz? Mówiąc kolokwialnie, ktoś dostaje link i nie widzi co jest w folderze, ale może coś przesłać do tego folderu. Pozdrawiam.- wiktoriano
- Temat
- folder współdzielony
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Archiwum Uprawnienia użytkowników
Witam. Mam problem z uprawnieniami użytkowników (rodzina) Chciałbym, aby inny użytkownik miał dostęp do wydzielonej przestrzeni dysku na pliki oraz miał swojego qmagie. Niestety utworzony użytkownik widzi wszystkie moje zdjęcia w qmagie, a gdy ta osoba doda to wpada do moje qmagie. Jaki rodzaj...- wiktoriano
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja Błąd przy przesyłaniu dużych filmów
Witam Przez 5 dni nie mam dostępu do komputera, więc szukam z poziomu telefonu lub tableta jakiś ustawień. Nie mogę wysłać filmów powyżej kilkuset MB np. 1.1GB. W QuMagie jak dojdzie do końca jest błąd "multimedia console nie może wygenerować miniaturki... " w Qphoto "Ładowanie nie powiodło...- wiktoriano
- Temat
- błąd multimedia qnap
- Odpowiedzi: 2
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Dyskusja TS-230 leci na pół gwizdka
Witam. Jest to mój pierwszy NAS. Zakupiłem Qnap TS-230, głównie do zdjęć (15 tyś.), filmów z telefonu, czasem 4k i strumieniowania na telewizor tych multimediów, pewnie będzie plex. Wcześniej zapoznałem się z tematem, ale chyba trochę za mało, bo trochę się zaskoczyłem gdy na aplikacje i system...- wiktoriano
- Temat
- color hdd qumagie ssd teraz ts-230
- Odpowiedzi: 3
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station