1. wiktoriano

Drugi NAS - Centrum multimedialne

Panowie i Panie. Mój pierwszy NAS TS-230 to niewypał, z resztą Qnap chyba też jest tego zdania skoro jest już TS-233... Zastanawiam się jeszcze pomiędzy synGology, bo się obraziłem na mojego TS'a, ale już się odbraziłem, bo widzę sporo różnic na plus i minus pomiędzy Qnap i SynGology...
  2. wiktoriano

Archiwum Folder wrzuta | megadrop

Witam. Czy jest możliwość udostępnienia folderu, aby można było wrzucić jakieś pliki bez możliwości logowania się, coś na zasadzie MegaDrop z mega.nz? Mówiąc kolokwialnie, ktoś dostaje link i nie widzi co jest w folderze, ale może coś przesłać do tego folderu. Pozdrawiam.
  3. wiktoriano

Archiwum Uprawnienia użytkowników

Witam. Mam problem z uprawnieniami użytkowników (rodzina) Chciałbym, aby inny użytkownik miał dostęp do wydzielonej przestrzeni dysku na pliki oraz miał swojego qmagie. Niestety utworzony użytkownik widzi wszystkie moje zdjęcia w qmagie, a gdy ta osoba doda to wpada do moje qmagie. Jaki rodzaj...
  4. wiktoriano

Dyskusja Błąd przy przesyłaniu dużych filmów

Witam Przez 5 dni nie mam dostępu do komputera, więc szukam z poziomu telefonu lub tableta jakiś ustawień. Nie mogę wysłać filmów powyżej kilkuset MB np. 1.1GB. W QuMagie jak dojdzie do końca jest błąd "multimedia console nie może wygenerować miniaturki... " w Qphoto "Ładowanie nie powiodło...
  5. wiktoriano

Dyskusja TS-230 leci na pół gwizdka

Witam. Jest to mój pierwszy NAS. Zakupiłem Qnap TS-230, głównie do zdjęć (15 tyś.), filmów z telefonu, czasem 4k i strumieniowania na telewizor tych multimediów, pewnie będzie plex. Wcześniej zapoznałem się z tematem, ale chyba trochę za mało, bo trochę się zaskoczyłem gdy na aplikacje i system...
  6. wiktoriano

Witam.

Witam wszystkich.:Dumny: