-
Upgrade RAM do TS-h987XU-RP
Witam wszystkich Mam pytanie, czy ktoś może mi doradzić jaką pamięć kupić do TS-h987XU-RP , szukam modułów 32 GB, zakupiłem komplet ale okazuje się że nie działa, z tego co widzę to jest tylko różnica w zakupionych modułach że są Buforowane a chyba powinny być niebuforowane. Czy takie moduły...- Sebastian.B
- Temat
- Odpowiedzi: 5
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Archiwum Problem z VPN + przełączniki sieci
Witam Powiem szczerze że zacząłem się gubić z tym wszystkim i pojawiają mi się coraz to nowsze problemy, mając na uwadze że z Qnapem miałem do czynienia jakieś 15 lat temu albo i więcej to widzę że w nowym zakupionym qnapie jest dużo zmian i nowości, posiadam TS-473 i mając zawsze na uwadze...- Sebastian.B
- Temat
- vpn
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Pomoc Komunikat: wystąpiła awaria systemu. Urządzenie ma za mało systemowej pamięci..
Witam, wczoraj pojawił mi się taki komunikat Wystąpiła awaria systemu. Urządzenie ma za mało systemowej pamięci masowej. Sprawdź następujące ustawienia: RAMDisk (/ lub /tmp) wygląda jakby QNAP sam się uruchomił od nowa, nie wszystkie aplikacje działają, występuje komunikat "Page not found or...- Sebastian.B
- Temat
- cachedev1 container share smb station tmpfs
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu