-
Recenzja Co za złom
Jaki ja jestem głupi, musiałem się o tym przekonać dopiero przy zakupie trzeciego serwera, że QUNAP to nic niewarta QUPA złomu. Ostatnio zmieniał sam hasła, przy każdej próbie wejścia, ale dawało się zalogować (www) niestety nie dawało rady zmienić hasła w panelu. Dopiero udło się po resecie...- kadwa2
- Temat
- hasła hasło może
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Plan zakupu TVS-472XT
Proszę poradzić czy słusznie wybieram zestaw: QNAP TVS-472XT, do niego dokupić: Samsung 2TB 2,5" SATA SSD 860 PRO (4 szt) QXG-10G1T Do tego chcę zmienić router na: MikroTik RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN MikroTik RouterBOARD 4011iGS+5HacQ2HnD with Annapurna Alpine AL21400 Cortex A15 CPU (4-cores...- kadwa2
- Temat
- chodzi chyba może router
- Odpowiedzi: 16
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Kawa i papierosy Wybór dysku do serwera QNAP - czym się kierować?
Wątek oddzielony od: Pomoc - Po aktualizacji firmware DLNA nie przesyła filmów. Masz może rozeznanie jakie dyski najlepiej wybrać. Chciałbym kupić 2 szt. po 2TB każdy do lustrzanego obrazu do mojego QNAPa? Pozdrawiamm- kadwa2
- Temat
- Odpowiedzi: 38
- Forum: Kącik użytkownika: Opinie, komentarze i testy
-
Dyskusja Po aktualizacji firmware DLNA nie przesyła filmów.
Witam wszystkich forumowiczów jest to mój pierwszy post. Szukałem pomocy na forum jednak nie znalazłem rozwiązania swojego problemu więc postanowiłem napisać. Proszę mi wybaczyć jak czegoś nie zamieściłem. Wcześniej mój QNAP TS-219P po aktualizacji pracował na firmware 3.6 (jak dobrze...- kadwa2
- Temat
- dlna ts-219p twonkymedia
- Odpowiedzi: 42
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)