-
Dyskusja Raid1 nie odbudowuje się
Dzień dobry. Pacjent 321P, Ustawiony RAID 1. SMART poinformował że pada 1 dysk . Kupiłem identyczny po modelu i rozmiarze. Wyłączyłem qnapa, wymieniłem dysk 1, włączyłem i... niestety raid się nie odbudowuje, oba dyski mają status "dobrze". Przestrzeń dyskowa: DataVol1 (system) błąd...- pepus
- Temat
- raid raid 1
- Odpowiedzi: 7
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja Tablica WeKan
Dzień doberek. Tym razem próbuję zabrać się za tablicę kanban. Znalazłem projekt WeKan. docker WeKan Jakoś nie bardzo umiem się dokopać jak to zainstalować ;( Pytanie czy ktoś już przerabiał ten temat, może cokolwiek podpowiedzieć? W kontenerze czy na maszynie virtualnej? -- Pozdrawiam- pepus
- Temat
- container station docker https
- Odpowiedzi: 20
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Dyskusja Mariadb w kontenerze i katalog na bazy
Dzień doberek. Na początek powiem tak, to mój pierwszy kontener, a jeśli chodzi o sql'a jestem zielony jak szczypiorek na wiosnę, ale znam to forum, znam googla, poczytałem, założyłem, działa, lecz mam jeden problem z którym sobie nie radzę... Założenia: kontener mariadb w pierwszej puli...- pepus
- Temat
- container station docker katalog mariadb
- Odpowiedzi: 14
- Forum: Serwer Web, PHP i MariaDB
-
Witam
Hejka, muszę trochę poczytać, ale pewnie pytanie też się trafi, jako że pierwszy raz dostałem w łapki qnap'a -- Piotr- pepus
- Temat
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)