-
Pomoc ARMv5 mp4decrypt
Czy ktoś wie jak i czy wogóle sie da dostosować z tej biblioteki z linku 2 biblioteki: mp4decrypt i mp4dump do architektury ArmV5 https://www.bento4.com/downloads/- te0dor
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 13
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
Dyskusja TS-121 Wolne pobieranie
Po roku nie używania dałem ponownie szanse mojemu TS-121 by się się na coś przydał, zainstalowałem paczki QPKG, python3.10, ciekawy skrypt pythonowy do pobierania plików multimedialnych przy pomocy aria2c i ... mam transfery max 8MB/s. Coś jest nie tak, czy to normalne w tym modelu ...- te0dor
- Temat
- ts-121
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Kawa i papierosy Debian Zamiast QNAP System - co warto zrobić
Temat skierowany jest bardziej do badaczy, osób które lubią eksperymentować na sprzęcie którego funkcjonalności są ograniczone z oryginalnym systemem. Nie znalazłem tematu podobnego., więc proponuje luźną rozmowę, przedstawiamy swoje pomysły i rozwiązania. Co warto zrobić na czystym debianie...- te0dor
- Temat
- debian linux qnap system ts-121
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
Dyskusja Jak zwiększyć miejsce na system w TS-121 ?
Witam Poszukuję pomocy, informacji lub rozwiązania, czy w ogóle się tak da. Przeszukałem sporo tematów, ale nie specjalnie znalazłem takie pytanie z wyczerpująca odpowiedzią. Na moim TS-121 w pewnym momencie kończy się pojemność na dysku systemowym ... Poprzez zainstalowaniu różnych aplikacji...- te0dor
- Temat
- app center dysk linux optware / ipkg przestrzeń smb system ts-121
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
Dyskusja Przenoszenie profilu Usera na dysk FTP
Witam wszystkich. Jestem nowicjuszem na forum wiec prosze o wyrozumialość. Mam bardzo trudny orzech do zgryzienia, musze w firmie zadbać o bezpieczenstwo danych na kompach. Koncepcja narzucona przez szefa jest taka : SOFT : systemy windows xp, windows vista, windows 7 zrobic tak by profile...- te0dor
- Temat
- Forum: Hydepark (Off-topic)