1. te0dor

Pomoc ARMv5 mp4decrypt

Czy ktoś wie jak i czy wogóle sie da dostosować z tej biblioteki z linku 2 biblioteki: mp4decrypt i mp4dump do architektury ArmV5 https://www.bento4.com/downloads/
  2. te0dor

Dyskusja TS-121 Wolne pobieranie

Po roku nie używania dałem ponownie szanse mojemu TS-121 by się się na coś przydał, zainstalowałem paczki QPKG, python3.10, ciekawy skrypt pythonowy do pobierania plików multimedialnych przy pomocy aria2c i ... mam transfery max 8MB/s. Coś jest nie tak, czy to normalne w tym modelu ...
  3. te0dor

Kawa i papierosy Debian Zamiast QNAP System - co warto zrobić

Temat skierowany jest bardziej do badaczy, osób które lubią eksperymentować na sprzęcie którego funkcjonalności są ograniczone z oryginalnym systemem. Nie znalazłem tematu podobnego., więc proponuje luźną rozmowę, przedstawiamy swoje pomysły i rozwiązania. Co warto zrobić na czystym debianie...
  4. te0dor

Witam wszystkich

Witam i pozdrawiam
  5. te0dor

Dyskusja Jak zwiększyć miejsce na system w TS-121 ?

Witam Poszukuję pomocy, informacji lub rozwiązania, czy w ogóle się tak da. Przeszukałem sporo tematów, ale nie specjalnie znalazłem takie pytanie z wyczerpująca odpowiedzią. Na moim TS-121 w pewnym momencie kończy się pojemność na dysku systemowym ... Poprzez zainstalowaniu różnych aplikacji...
  6. te0dor

Dyskusja Przenoszenie profilu Usera na dysk FTP

Witam wszystkich. Jestem nowicjuszem na forum wiec prosze o wyrozumialość. Mam bardzo trudny orzech do zgryzienia, musze w firmie zadbać o bezpieczenstwo danych na kompach. Koncepcja narzucona przez szefa jest taka : SOFT : systemy windows xp, windows vista, windows 7 zrobic tak by profile...