-
F
Stacja multimedialna: BRAK ?!
udało mi się odpalić MSV2 na V3.3, oto co zrobiłem. - downgrade do poprzedniej wersji firmware. - wyłączenie servera www - wyłączenie stacji multimedialnej - ponowny upgrade do V3.3 - zmiana języka na angielski - włączenie servera www - włączenie stacji multimedialnej (w wersji angielskiej...- fidziu
- Post #4
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
F
Stacja multimedialna: BRAK ?!
mam to samo z 459 :(- fidziu
- Post #2
-
F
Inne galerie w QNAPie
Witam, W związku z ciągłym rozrostem mojej galerii zacząłem się zastanawiac by przesiąśc się na coś innego niz Qmultimedia. Podziele się z Wami moimi wrażeniam z inslalacji i działania innych galerii. Gallery2 - bardzi fajny silnik, inslalacja banalna. spore mozliwości kofiguracji...- fidziu
- Temat
- multimedia qnap
- Odpowiedzi: 1
-
F
struktura katalogów, udziały, itd.
Chciałbym utworzyć kilka uprawnień do zasobów na moim qnapie i prosiłbym o sugestie. Zasady miały być takie: tomek może oglądać fotki z: folder1 folder2 marek z: folder2 macin z: folderu2/wrzesień ale nie bezpośrednio z folderu2 folder3 marek może wgrać zdjęcia przez ftp do...- fidziu
- Temat
- udostepnianie plików
- Odpowiedzi: 3
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD
-
F
automatyczna replikacja qnapa na qnapa
zapomniałem dodać że w domu mam 209II a w pracy 209.- fidziu
- Post #2
- Forum: Wysoka dostępność (HA) i iSCSI / Fibre Channel
-
F
automatyczna replikacja qnapa na qnapa
WItam Mam ciekawy problem. 1. W pracy mamy zainstalowanego qnapa w podsieci A do domu zakupiłem sobie również qnapika i znajduje się on w wewnętrznej podsieci B. Często zdarza się że musze wykonać część zdjęć w domu po godzinach pracy i chciałbym aby w nocy przesyłały się one z mojego qnapa na...- fidziu
- Temat
- replikacja
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Wysoka dostępność (HA) i iSCSI / Fibre Channel
-
F
Instruktaż/Tutorial Unrar na serwerze QNAP NAS
Witam, mozna prosić instrukcji dla laika jak to zaistalować i jak z tego korzystać? czy jest jakaś opcja by przglądając foldery przez ww qnapa rozpakowywać archiwa rara i zipa? nie chiał bym za każdym razem sciągać ich na kompa i na nim rozpakowywać.. dzieki za wsparcie.- fidziu
- Post #2
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding