Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Ja mam zewnetrzene pudelko :] (mozna tez karta na PCI-E). Jesli wysylasz obraz na TV, a TV jest "SMART" (glupia nazwa - tak na marginesie), to mozesz pewnie "zrootowac" TV i umozliwic nagrywanie obrazu do pliku np. jako kontener avi/mpg ect.
TV Szajsung Smart oczywiście...rootować na razie nie chce bo boje się, że coś schrzanie ... serwer z TV jest połączony przez DLNA (przynajmniej na razie) i nie można zapisywać tak jak np. w dekoderze UPC przez jakąś aplikacje?
Nie, do lapka/pc przez usb. Musialbym zobaczyc czy da rade to na Virtualnej maszynie odpalic i jak to bedzie biegac. Moze po Nowym Roku w to sie pobawie, jak znajde troche czasu.
PS4 ma opcję nagrywania wideo pod przyciskiem Share na padzie. Można bezpośrednio takie pliki wysłać na YT z komsoli. Co do XBoxa One - nie wiem. PS3 I XB360 - tylko przez urządzenia przechwytujące - AverMedia Gamecapture lub Hauppauge. TV - pośrednio z dekoderów STB można przechwytywać tak jak dla PS3. NAS-y Qnapa obsługują też tunery TV na USB.