1. Jak skonfigurować kanały i typy kopii zapasowych
Dlaczego status mojego backupu wydaje się być nieprawidłowy w myQNAPcloud Surveillance?
2. Licencja myQNAPcloud Surveillance
3. Inne
- Jak rozpocząć przesyłanie nagrań do myQNAPcloud Surveillance?Jak rozpocząć przesyłanie nagrań do myQNAPcloud Surveillance?Jak rozpocząć przesyłanie nagrań do myQNAPcloud Surveillance?
- Jak przypisać licencję myQNAPcloud Surveillance do kanałów w QVR Surveillance?
- Jak zmienić licencję kanału w myQNAPcloud Surveillance?
- Dlaczego stan mojej kopii zapasowej w myQNAPcloud Surveillance jest wyświetlany jako Nieprawidłowy?Dlaczego status mojego backupu wydaje się być nieprawidłowy w myQNAPcloud Surveillance?Dlaczego status mojego backupu wydaje się być nieprawidłowy w myQNAPcloud Surveillance?
Dlaczego status mojego backupu wydaje się być nieprawidłowy w myQNAPcloud Surveillance?
2. Licencja myQNAPcloud Surveillance
- Jakie Licencja powinienem przygotować dla myQNAPcloud Surveillance?Jakie Licencja powinienem przygotować dla myQNAPcloud Surveillance?Jaką licencję powinienem przygotować dla myQNAPcloud Surveillance?
- Co stanie się z przesłanymi nagraniami po anulowaniu subskrypcji myQNAPcloud Surveillance?
- Czy zawsze muszę kupować licencję myQNAPcloud Surveillance z wyprzedzeniem?
- https://www.qnap.com/go/how-to/arti...-myqnapcloud-surveillance-license-to-channelsDlaczego nie mogę przypisać licencji myQNAPcloud Surveillance?
3. Inne