Routery QHora oferują kompleksowe rozwiązania sieciowe i bezpieczeństwa, obsługują standardowe protokoły VPN oraz umożliwiają użytkownikom dostęp do funkcji routera i zarządzanie nimi za pośrednictwem interfejsu internetowego QuRouter.
Oprogramowanie układowe
- Czy mogę przywrócić wcześniejszą wersję oprogramowania układowego QuRouter na routerze?
- Jak rozwiązywać problemy z aktualizacją oprogramowania układowego na routerze QHora?
Ogólne
- Jak skonfigurować router QHora-301W, aby zastąpić istniejący router w sieci?
- Jak sprawdzić użycie procesora i pamięci na routerze QHora-301W?
Łączność bezprzewodowa
- Ile sesji połączeń może nawiązać router QHora-301W?
- Ile urządzeń bezprzewodowych mogę podłączyć do routera QHora-301W?
- Dlaczego opcja sieci bezprzewodowej 5 GHz jest niedostępna na moim routerze QHora-301W?
- Jak naprawić problemy z wolnym połączeniem bezprzewodowym na moim routerze QHora-301W?
- Dlaczego moje urządzenie nie wykrywa sieci SSID routera QHora?
Sieć
- Dlaczego nie mogę wybrać DS-Lite ani MAP-E (v6 Plus) podczas konfigurowania ustawień IPv6 na routerze QHora-301W?
- Jak włączyć DMZ na routerze QHora-301W?
- Czy mogę skonfigurować bezpośrednie połączenie VLAN między routerem QHora a komputerem bez użycia przełącznika?
- Czy seria QHora obsługuje równoważenie obciążenia dual-WAN?
- Czy router QHora-301W obsługuje funkcję LACP?
- Czy seria routerów QHora obsługuje Wake-on-LAN (WOL)?
- Jak skonfigurować ten sam adres IP na wszystkich portach LAN routera QHora?
- Ile połączeń VPN mogę dodać do routera QHora i co się stanie, gdy liczba połączeń przekroczy określony próg?
- Jak zarezerwować adresy IP dla usługi DHCP na routerze QHora-301W?
- Dlaczego moje urządzenia nie mogą uzyskać adresów IP od routera, gdy włączony jest tryb trunk z tagowaniem VLAN?
- Dlaczego nie mogę podłączyć więcej niż 10 klientów do serwera VPN na routerze QHora-301W?
- Jak utworzyć sieć VLAN dla gości bez umożliwiania klientom dostępu do urządzeń podłączonych do LAN na routerze QHora-301W?
- Czy router QHora-301W obsługuje serwery VPN firm trzecich?