How-To Instalacja paczki Kodi Leia na QTS wersja < 4.4

Discussion in 'HybridDesk Station (XBMC, ...) (HD_Station)' started by killjoy, Jan 12, 2019.

Loading...
  1. Pakyto60
    Offline

    Pakyto60 Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Apr 12, 2019
    Messages:
    2
    Local Time:
    8:19 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51+
    Ethernet:
    802.11ac
    TS-x51+ 802.11ac
    Pigers - Si ma come faccio a loggarmi?
     
  2. pigers
    Online

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    8,231
    Location:
    Wrocław
    Local Time:
    8:19 AM
    Ratings:
    +1,235 / 33 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
  3. NoXar
    Offline

    NoXar Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Apr 24, 2019
    Messages:
    1
    Local Time:
    8:19 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Mam Qnap TS-251 i również nie moge zaistalowac HDS 4 pobranego ze strony Qnap.
    Jest jakieś obejscie ? podobno HDS miał nie sprawdzac wersji QTS (mam 4.3.6)
     
  4. killjoy
    Offline

    killjoy Systems Admin... Q's Expert

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    351
    Local Time:
    8:19 AM
    Ratings:
    +71 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Akurat sam trochę walczyłem z tym, ale udało mi się zainstalować HDS w nowszej wersji 0.2. - niestety sposób z przerobieniem paczki jak w przypadku Kodi musialem trochę zmodyfikować bo są dwa pliki do przeróbki ale w końcu przy najmniej u mnie HDS 4.0.2 działa OK
    BTW wyszła mi paczka o masie prawie 1 GB tak przy okazji.


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
     
  5. pigers
    Online

    pigers GOD's left hand - careful - he don't care anymore. Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    8,231
    Location:
    Wrocław
    Local Time:
    8:19 AM
    Ratings:
    +1,235 / 33 / -13
    Followers:
    3
    QNAP:
    TS-x53
    Synology:
    huh ? I do not collect crap
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    chyba nie posprzątałeś plików :p

    upload_2019-4-24_17-36-15.
     
  6. killjoy
    Offline

    killjoy Systems Admin... Q's Expert

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    351
    Local Time:
    8:19 AM
    Ratings:
    +71 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    True


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
     
  7. sponsor79
    Offline

    sponsor79 Nowy użytkownik Noobie

    Joined:
    Mar 25, 2017
    Messages:
    3
    Local Time:
    8:19 AM
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE