U
Usunięty użytkownik pigers
Guest
Mariusz .. bawiłem się ... to jest inny świat, innyMicrosoft Dynamics + Exchange + AD
@looki76 - widzę awatar ewoluuje razem z Tobą
Mariusz .. bawiłem się ... to jest inny świat, innyMicrosoft Dynamics + Exchange + AD
Oczywiście, że tak!Mariusz .. bawiłem się ... to jest inny świat, innyMicrosoft Dynamics + Exchange + AD
Testowalem w pracy ... spoko, daje rade. Do bani ikony .. takie z Windows Vista, poza tym OK jak na 2 tygodnie codziennego uzywania, troche wkurza to, ze trzeba szukac appek, bo same nie robia update.A jak tam nowy system Yosemite? Chłopcy radarowcy...
Testuję jakoś od tygodnia na hacintoshu w domu i na macach w pracy. Chyba się updatuje wszystkoTestowalem w pracy ... spoko, daje rade. Do bani ikony .. takie z Windows Vista, poza tym OK jak na 2 tygodnie codziennego uzywania, troche wkurza to, ze trzeba szukac appek, bo same nie robia update.A jak tam nowy system Yosemite? Chłopcy radarowcy...
na życzenie Apple zobowiązał się do niewyjawiania szczegółów aż do stycznia 2015 roku
łącznie 144 problemy, jednak niektóre zostały zgłoszone przez użytkowników ponad rok temu.
Moze kogos to zainteresuje: Poważna luka bezpieczeństwa w OS X Yosemite - PC World