Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Jak udostępnić streaming poprzez TwonkyMedia wielu użytkownikom na różnych kontach??
W samym TwonkyMedia nie ma opcji dodaj użytkownika, a w oprogramowaniu NAS nie bardzo widzę dodania do użytkownika możliwości podpięcia go do TM.
Proszę o poradę.
Za bardzo nie rozumiem pytania. Może nie mam doświadczenia w TM, ale z tego co mi wiadomo udostępnianie mediów dociera do każdego w lokalnej sieci... No chyba, że się mylę? :s
własnie, w lokalnej, doszedłem już do tego . Dzięki za odp mimo wszystko. A co z udostępnianiem w necie?? jest do tego jakiś soft? I najlepiej jakby każdy oglądający musiał się logować n swoje konto, oglądając tylko wybrane dla niego obrazy.
W zależności o jakich mediach mówimy, czy muzyce, zdjęciach czy może materiałach wideo.
Generalnie QNAP oferuje wiele aplikacji, które możesz zainstalować z centrum aplikacji (App Center). Te, których zapewne Ty szukasz, to aplikacje z rodziny stacji multimedialnych tj. Stacja zdjęć, Stacja multimedialna, itp. itd...