Kamery IP ala EPCAM 1.3 i 2.0mpix tubowe oraz kopułowe - 50 PLN netto

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
proponuje wystartowac nowy dzial z tymi epcam rejestratorami.bo zrobi sie balagan.
alh3.googleusercontent.com__GUvMW_f_1xA_VnHj9kIRHfI_AAAAAAAAM93884811b435be500f469f0f94907602c.jpg

podziele sie..dzis podlaczona kopulka i wlasnie ja Testuje..na sofcie 5.....

3 tryby swiecenia nocnego min medium max. irda.

alh3.googleusercontent.com__N_jlnajuSHI_VnHjUNzhB_I_AAAAAAAAM9216e4bd9cbb4974c5cacefad57dfa90b.jpg

alh3.googleusercontent.com__LFKv12WcXrU_VnHjUtDhBfI_AAAAAAAAM9774c4fdafd890ede61c48defbf91d2b0.jpg

alh3.googleusercontent.com__B__AkTwyZGU_VnHjVH07uXI_AAAAAAAAM9e4780aa52a66aeb67b391c12395225d0.jpg

dla mnie Git majonez;)

• Lubię to
Reakcje: 1 osoba
To nie są kamery EPCAM, a firmy Longse. EPCAM bierze z tej fabryki ryżu te kamery.
UWAGA: Ze 150 kamer zostało ok. 30.
Proponuje się spieszyć.

Szkoda że już nie ma tubowych, miałbym ochotę na cztery sztuki.

Nie wiem po co się uparliście na kamery tubowe. Kopułki są o wiele lepsze wizualnie.
Ale jeszcze ze 3 małe tuby chyba znajde... Oraz duże tuby z puszką montażową, ~70 diodami IR i przetwornikiem Sony 2mpix.

Dzięki za kamerki, co prawda w jednym pudełku CD się pękło na pół, ale na co to komu ;-)

Mogę jeszcze prosić o jedną kamerę tubową i ten rejestrator?

Witam,

Ja chcę trochę kamerek, ale ani chat mi nie działa ani nie widzę opcji na PW :(

Mariusz Help! :)

Lepiej niech poleżą jeden dzień na spokojnie w domu w ciepłym. Moje leżały kilka godzin, a i tak pojawiła mi się kropelki pary od środka! ;-)

padl :D
Napisz na PM w tej kwestii.

1 duza lezy :( zero widu i slychu ...w sieci IP zero..i mala tuba lezy.
Pisałem o tym :D
https://forum.qnap.net.pl/attachments/qnap-camera-2-2015-05-12-17-54-35-jpg.9409/

Nie czekaj tylko łap za kulę, i rozkręcaj te dwie połówki, wyciągaj te woreczki które niby mają chłonąć wilgoć, osusz i złóż ponownie. Nie będzie już parować. One leżały u Mariusza w ciemnych lochach lub spadły z kontenerem do oceanu w transporcie :p

jak dostales rejestrator 8 IP..masz na swojej plycie glownej bateryjke ?

Na tym 8ch nie, jest tylko miejsce na nią. W dużym 16ch jest bateria. Oszczędności.

Status
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:

1. wykryć port USB