M
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 728
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Przecież napisałem Ci dziś na wiadomość w komunikatorze. Kliknij u góry komunikator i poszukaj.Nie ma odpowiedzi co do dostępności tych kamer - masz je jeszcze ?
no tak.raz ja wykrywa jako herospeed i nie moge wejsc.. i sie resetuje i tyrka co chwile.
M
mariuszsal
Guest
Tutaj wrzuciłem taki mini poradnik
podnoszenia tych zabawek
Share Link
U ciebie będą inne softy ale idea powinna być ta sama. Pobierz sobie z FTPa unr3al2 najbliższy oryginałowi i ten wgrywaj jako ratunkowy
Jak się podniesie to od nowa możesz się bawić nimi.
Aha, przycisk reset znajdziesz na płytce z procesorem.
Share Link
U ciebie będą inne softy ale idea powinna być ta sama. Pobierz sobie z FTPa unr3al2 najbliższy oryginałowi i ten wgrywaj jako ratunkowy
Jak się podniesie to od nowa możesz się bawić nimi.
Aha, przycisk reset znajdziesz na płytce z procesorem.
M
mariuszsal
Guest
Na początek zacznij może od tego ftp://78.102.14.99/FTP/Cantonk/IP/01_IP_kamery/01_FW/KIP_130_H_3518C_IMX238/2014_08/imx238_3518_4.1.32.fls

Jak podłączysz do prądu i pyknie przesłona to wciskaj reset i trzymaj długo aż ponownie się uruchomi. Powinna wtedy przyjąć nowy soft.
Jak się resetuje to połóż ją okiem do dołu na stole, będzie miała ciemno więc nie powinna tak często się zrywaćnie moge wejsc.. i sie resetuje i tyrka co chwile.
Jak podłączysz do prądu i pyknie przesłona to wciskaj reset i trzymaj długo aż ponownie się uruchomi. Powinna wtedy przyjąć nowy soft.
M
mariuszsal
Guest
To lepiej podaj co tam masz za model na obudowie, bo może zły soft wgrywamy
Zaczyna się od IPMX-
A reset to taki mały przycisk, jest tylko jeden
A reset to taki mały przycisk, jest tylko jeden
tak mnie oczy bola ze nie widze...

daj choc podpowiedz gdzie mam szukac.na gornej plytce srodkowej od doluTo lepiej podaj co tam masz za model na obudowie, bo może zły soft wgrywamyZaczyna się od IPMX-
A reset to taki mały przycisk, jest tylko jeden![]()
M
mikhnal
Guest
M
mariuszsal
Guest
M
mikhnal
Guest
M
mariuszsal
Guest
hmm.ale jazda ja takiego czegos nie mam
chyba mam najnowszy produkt ze wschodu..
w takim razie trzeba cos innego wymyslec..sproboje przeslonic cala irde lub odlacze modul irdy od kam..moze to pomoze. problem pojawil sie ,gdy irda zalaczyla sie na KOLOR w ustawieniach.
w takim razie trzeba cos innego wymyslec..sproboje przeslonic cala irde lub odlacze modul irdy od kam..moze to pomoze. problem pojawil sie ,gdy irda zalaczyla sie na KOLOR w ustawieniach.
U
unr3al2
Guest
M
mariuszsal
Guest
nie mam pomyslow po rozkreceniu .. kamera umarla..niby tyrka 3 razy..niby na routerze wstaje rj 45 i sie pali port..a w sieci nie mozna jej wykryc..nie wiem.mam na dzis dosc.
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.