Czy mogę liczyć na informację, jaka jest sytuacja, bo nie otrzymałem przesyłki. Jaka to firma kurierska, to zadzwonię i zapytam. Pozdrawiam.Tak. Ale dopiero jutro wysyłka.
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
Są, 1.3mpix o bardzo wysokiej czułości w nocy, ale duże do zastosowań zewnętrznych z 70 diodami IR. De facto z wszystkich wcześniej sprzedawanych kamer, te widzą najlepiej![]()
To bym prosił info na pw co do danych do przelewu i dokładnych kosztów
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 727
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Kompletnie żadna. Przećpałem się we wtorek tabletkami nasennymi przez pomyłke, bo mnie pewna Chinka zagadała. Dlatego pisałem:Czy mogę liczyć na informację, jaka jest sytuacja, bo nie otrzymałem przesyłki. Jaka to firma kurierska, to zadzwonię i zapytam. Pozdrawiam.Tak. Ale dopiero jutro wysyłka.
Bo sie pogubiłem.Wszyscy ostatnio, którzy zamówili kamery a nie otrzymali przesyłki proszę o wysłanie maila z potwierdzeniem przelewu i ilością kamer/nvr'ów.
Kamery wyjdą po świętach.
Buahahahah składamy się na odwyk dla Silaska
.wesołych świąt i dla Wszystkich !
Dałeś rade.i sprawiles ze to najlepszy prezent na gwiazdkę w moim życiu ! :*
powiedz mi jak rejestrator na Twoim ukladzie 3521 dziala po aktualizacji softu do wersji najnowszej ?
Było widać bez zdejmowania radiatora. Na płytce było napisane 3521 więc poszedł upgrade bez najmniejszego problemu.
Póki co nie udało mi się kamerki zobaczyć w nim ale dzisiaj może się uda![]()
powiedz mi jak rejestrator na Twoim ukladzie 3521 dziala po aktualizacji softu do wersji najnowszej ?
U
unr3al2
Guest
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 727
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Było widać bez zdejmowania radiatora. Na płytce było napisane 3521 więc poszedł upgrade bez najmniejszego problemu.
Nie miałem jeszcze czasu pobawić się z kamerkami aby zadziałały, ale do prądu jest podłączony i jeszcze działa ;D
Załączniki
a co z kamerami dla mnie, co pytałem parę postów wyżej?No już ostatnie pudełka kamer. S skresz masz wiadomość w komunikatorze.
prosiłem o 4 sztuki, maiłem nadzieje że w tym roku uda mi się nimi pobawić
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 727
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
UWAGA! Zostało ostatnie 6 kam. Gdzieś mam chyba jeszcze kilka ale już różnych producentów...
U
unr3al2
Guest
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 727
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Spoko. Do Yudora jest recovery po TFTP oraz krytyczne recovery po JTAG'u.
Nie miałem jeszcze czasu pobawić się z kamerkami aby zadziałały, ale do prądu jest podłączony i jeszcze działa![]()
Podaj mi dokladny soft ktory wgrales..bo wlasnie mam taki sam nvr..i nie mam ochoty 3 uwalic..i najlepiej zrob mi fotke z rejestratora pokazujacy wersje softu.
ftp://78.102.14.99/FTP/Cantonk/IP/02_NVR/01_FW/hi3521_16ch/ ktory ?? z tego co widze to rejestrator na ip 9 ,a nie 16 stka.
Ja wrzuciłem 2015_02 i niby wszystko ok... Niby bo jeszcze żadnej kamery w nim nie odpaliłem 
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.