Udzielamy pomocy Kodi 18.4 nie uruchamia się

Discussion in 'HybridDesk Station (XBMC, ...) (HD_Station)' started by seba09, Nov 14, 2019.

Register FREE now for increased access

Already registered?

Log in or Sign up

QNAP Polska - Oficjalne forum wsparcia technicznego QNAP Club's content is only available to our members. Register now to access our content and start discussing with other people in our forums. Plus you can:
  • Like interesting posts
  • Watch threads and receive frequent updates via email
  • Exchange messages with other members in private conversations
Sign up now!
 
  1. seba09
    Offline

    seba09 Passing Basics Beginner

    Joined:
    May 15, 2014
    Messages:
    16
    Location:
    KRK
    Local Time:
    11:20 PM
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TVS-x73
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x73 1 GbE
    Hej mam problem z Kodi. po aktualizacji firmwareu oraz zapewne HD Station do 4.1.0 wszystkie aplikacje z HD Station zostały .......... ............... .. ........ . ........ .... ....... . .... . ........... ......... .... ........... ... ........ .... ....... ............ ... .... ... ...... ...... ...... .... ............ ............... .. ........ .... .... . ............... ........ ... ........ ....... .... ... ... . ............ ......... ....... ... ... . .... .. ........ ..... .......... .. ....... ........ . ......... ... ....... ... ... . ... ....... ....... ......... ..... .. ........... ...... .. ........ ....... ........ . ........ .............. ......... .......... ..... .............. ........ .... ........