Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
wiesz ..jeżeli masz problem... to jest lepsze wsparcie techniczne dla dysków pochodzących z epa systemy, sam już pytałem w epa systemy o sprawy techniczne i dosłownie w ciągu kilku minut miałem odpowiedz na emaila...
ale przed zakupem upewnij się, bo w Polsce jest kilku dystrybutorów (chyba 3)..a sklepy na ogol biorą tam gdzie akurat taniej...
epa systemy wspierają tylko produkty z ich źródła, sprawdzają po nr seryjnym,
kiedyś S tez miałem z epa systemy i tez dużo pomogli...
Jeszcze mam pytanie bo już się zdecydowałem na zakup 253pro plus 4TB wd red ale czy warto dokupić jeszcze ram i czy 2gb dokupić albo może 4gb?. Jak już zamawiam to wole od razu wszystko mieć
Wiesz co - teoria mówi że max 8GB. Praktyka pokazuje że ludzie mają po 2x8GB i spokojnie widzi im 16GB. Mi aż tyle pamięci nie potrzeba więc zdecydowałem się na 2x4.
16 GB to trochę sporo, ale gromadzenie zdjęć z każdego roku życia twojego dziecka trochę zajmuje.
16 GB to trochę sporo, ale gromadzenie zdjęć z każdego roku życia twojego dziecka trochę zajmuje.