- 9 Październik 2023
- 16 631
- 11
- 1 942
- 153
- QNAP
- null
- Ethernet
- null
tia - bardzo chętnie się dowiem jak to ma działać w "zwykłym" linuxie - ale na razie nie widzę gotowych rozwiązań jak
certbot etc :/- 9 Październik 2023
- 16 631
- 11
- 1 942
- 153
- QNAP
- null
- Ethernet
- null
Dzięki Panowie,
Spróbuje z nowym Certbotem powalczyć, zobaczymy co z tego wyniknie.
Spróbuje z nowym Certbotem powalczyć, zobaczymy co z tego wyniknie.
# ./certbot-auto --os-packages-only
Sorry, I don't know how to bootstrap Certbot on your operating system!
You will need to install OS dependencies, configure virtualenv, and run pip install manually.
Please see Developer Guide — Certbot 0.24.0.dev0 documentation
for more info.
Ktos sobie z tym poradzil?
Sorry, I don't know how to bootstrap Certbot on your operating system!
You will need to install OS dependencies, configure virtualenv, and run pip install manually.
Please see Developer Guide — Certbot 0.24.0.dev0 documentation
for more info.
Ktos sobie z tym poradzil?
Panowie, ogarnąłem temat certbota oraz certyfikatu wildcard. Mogę podzielić się rozwiązaniem z chętnymi osobami - jednak przestrzegam wymaga znajomosci dockera oraz testów DNS.
Natomiast mam jeszcze pytanie gdzie najlepiej w QTS trzymać wygenerowany certyfikat? Bo z tego co kojarzę to folder domyślny zostanie wyczyszczony podczas restartu??
Natomiast mam jeszcze pytanie gdzie najlepiej w QTS trzymać wygenerowany certyfikat? Bo z tego co kojarzę to folder domyślny zostanie wyczyszczony podczas restartu??
- 9 Październik 2023
- 16 631
- 11
- 1 942
- 153
- QNAP
- null
- Ethernet
- null
biorę ! walniesz tutka/film na YT/ czy jakoś inaczej ? Ja do końca miesiąca nie ogarnę tego, ale potem jak najbardziejPanowie, ogarnąłem temat certbota oraz certyfikatu wildcard. Mogę podzielić się rozwiązaniem z chętnymi osobami
biorę ! walniesz tutka/film na YT/ czy jakoś inaczej ? Ja do końca miesiąca nie ogarnę tego, ale potem jak najbardziejPanowie, ogarnąłem temat certbota oraz certyfikatu wildcard. Mogę podzielić się rozwiązaniem z chętnymi osobami![]()
Napiszę dzisiaj wieczorem tutka na forum. Proźba tylko o przepięcie mojej grafiki, na jakiś niezawodny serwer - bo znając życie ja zaraz znowu coś namieszam w Qnapie i będę robić reinstalkę
Użytkownicy znaleźli tą stronę używając tych słów:
- certbot
- wildcard
- Encrypt
- letsencrypt
- lets encrypt
- certyfikat ssl wild*