Udzielamy pomocy myQNAPcloud brak łączności przez Internet - błąd port 80 (router od Netia + TP-LINK ARCHER 5400c)

Discussion in 'Udostępnianie plików, folderów i drukarek' started by cichys, Apr 22, 2021.

Loading...
  1. Ice
    Online

    Ice Ubi Advisor Q's Architect

    Joined:
    Jan 16, 2018
    Messages:
    658
    Local Time:
    10:33 AM
    Ratings:
    +170 / 5 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TVS-x72n
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-x72n 1 GbE
    Deja Vu! Ostatnio komuś o tym już pisałeś i myślałem, że to ten sam Ziomek:D
     
  2. maks87
    Offline

    maks87 System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    180
    Location:
    Warszawa
    Local Time:
    10:33 AM
    Ratings:
    +13 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53A
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53A 1 GbE
    To inny Ziomek, tamtym o który to pytał byłem ja:)
    Dodam, że zwiększyłem u siebie limit z 30 na 100 i powiadomienia też przychodzą. Mówię oczywiście o adresie localhost. Zapisałem nawet loga/pcap aby sprawdzić czy coś tam widać, ale jeszcze brakło czasu aby do niego zajrzeć.
     
  3. pigers
    Offline

    pigers Do NOT CARE - always ask Silas ! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    11,620
    Local Time:
    10:33 AM
    Ratings:
    +1,821 / 41 / -21
    Followers:
    8
    QNAP:
    TS-653D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-653D 1 GbE
    ja po prostu wyłączyłem powiadomienia - i tak codziennie zaglądam do nasa.