Był już taki wątek w lutym tego roku, ale chyba nie udało się tego rozwiązać. Nabyłem w piątek TS 269L chcę w nim ustawić harmonogram włączenia rano i wyłączenia wieczorem. Niestety wyłączenie i reset działa bez problemu, a bardzo ważne włączenie - nie działa. Czy ktoś miał podobny problem ?
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
Rozwiązanie
Ok, już działa. Wgranie nowego softu pomogło. Dziwne że automatyczna aktualizacja nie pobrała najnowszej wersji. Nowszą pobrałem ręcznie ze strony qnap. Ostatecznie mam wersję: 4.0.5. Dziękuję za pomoc.
Za chwilę sprawdzę u Siebie. A zdradzisz jaką masz wersje softu ?
Aktualnie mam 4.0.2 z 07-26-2013. Znalazłem na stronie qnap nowszą 4.0.5 i właśnie aktualizuje - może to coś pomoże.
A którą masz wersję softu ? EUP mam wyłączone - bez tego nie mógłbym ustawić harmonogramu.
Rozwiązanie
Niestety euforia z powodu 4.0.5 jest nieco przedwczesna. Ma mnuuuuuuustwo błędów. 4.0.2 była pewniejsza 
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 732
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Osobiście się z tym nie zgodzę. Ja ich jakoś nie mamMa mnuuuuuuustwo błędów.
Się znasz to nie masz
Nie mówię że się z tym żyć nie da ale przykładowo takie detale jak wieszający się serwer www, problemy z dostępem do bazy danych, problem z obsługą tunera TV i jeszcze pare innych drobiazgów to fakty.
Swoją drogą gość z Tajwanu zneutralizował problem z tunerem a mnie przyszło do głowy zainstalować 4.1 i jestem w punkcie wyjścia. Tuner znów nie działa :lol: Może w wolnym czasie chciało by ci się na to zerknąć Silas ? Z bętą jakoś mam opory wyrywać się znowu do supporu
Nie mówię że się z tym żyć nie da ale przykładowo takie detale jak wieszający się serwer www, problemy z dostępem do bazy danych, problem z obsługą tunera TV i jeszcze pare innych drobiazgów to fakty.
Swoją drogą gość z Tajwanu zneutralizował problem z tunerem a mnie przyszło do głowy zainstalować 4.1 i jestem w punkcie wyjścia. Tuner znów nie działa :lol: Może w wolnym czasie chciało by ci się na to zerknąć Silas ? Z bętą jakoś mam opory wyrywać się znowu do supporu
- 5 Kwiecień 2008
- 10 205
- 4 732
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Nawet nie próbuj.Z bętą jakoś mam opory wyrywać się znowu do supporu![]()
- Status
- Brak możliwości dodawania odpowiedzi.