Instalujesz HD Station i w nim Kodi, PC/TV pod HDMI1 i jedziesz z koksem
- 5 Kwiecień 2008
- 10 203
- 4 712
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Nie wiem czy KODI 16 jest już dostępne z App Center, ale jeśli nie to do pobrania jest tu: index · QNAP Club Repository Pool: pool.qnapclub.pl
Czy jakos trzeba specjalnie ustawiać serwer zeby TV go widział czy tylko hdmi, a jak uruchomić kodi w TV ? Sory jestem nowicjuszem.Instalujesz HD Station i w nim Kodi, PC/TV pod HDMI1 i jedziesz z koksem
A jak jest z wgraniem weeb.tv openelec ? Vdub?Podłącz pod TV tylko i to wszystko, jak instalujesz HD Station to automatycznie przydziela go do HDMI1, reszta pozostaje po stronie TV - czyli ustawienie odpowiedniego HDMI jeśli jest więcej niż 1
a jak ma byc? Dziala na innym Kodi to i tu dziala - Kodi to Kodi, byla jakas akcja z bibliotekami do ktorych odwoluje sie weeb.tv (nowsze wyszly a on wola o stare - bo plugin jest stary) ale wszystko ladnie wyjasnione w necie. Ja juz nie pamietam jak to lecialo
--edit---
ooo i znalazlem
Rozwiązany - KODI 15.1 BETA problem z pluginem weeb.tv
--edit---
ooo i znalazlem
Rozwiązany - KODI 15.1 BETA problem z pluginem weeb.tv
Próbowałem poprawić tak jak w instrukcji bo skopiowanie folderu to nie jest sztuka ale nie wiem jak dostać sie do plików systemowych czytałem o WINSC ale nie mogę cos skonfigurować mozesz mi jakos w tym pomoc ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- 5 Kwiecień 2008
- 10 203
- 4 712
- 405
- Odznaki
- 205
- QNAP
- TS-x77
- Ethernet
- 1 GbE
Jeśli chodzi o obsługę to nie ma problemu ale nie mogę połączyć sie z urządzeniem.Zacznij od tego aby korzystac z WinSCP na PC i nie pisać postów przez Tapatalk a na 100% Ci się uda.