Kolego, instalowałeś dzisiaj tą aktualizacje? Coś mnie trafia że sie podkusiłem na instalkę. Do tej pory nie było problemów. Próbuję juz którys raż oczywiście na kopii uruchomić wirtuala i lipaMam dokładnie ten sam problem u siebie.
Jest jakis ratunek?Tak, przed chwilą instalowałem, także musi być jakiś bug.
Pewnie czekać na poprawkę. Ja w między czasie zgłosiłem w helpdesku ten problem. Tobie też sugeruje to zrobić.
Spokojnie, powinny zostać ci pliki *.img Je normalnie podepniesz i uruchomisz virtuale. Zrób sobie kopie w razie w i podpinaj. Czyli zakładasz nową maszynę wirtualną, tutaj miałem w ustawieniach problemy, ale wybrałem generic system a procesor pasthroo i podpiąłem dysk do virtuala z tego iso. Ruszyło działaTo jest jakiś dramat. Wyczyściło mi wszystkie wirtualki.
A możesz jeszcze bardziej szczegółowo ?Spokojnie, powinny zostać ci pliki *.img Je normalnie podepniesz i uruchomisz virtuale. Zrób sobie kopie w razie w i podpinaj. Czyli zakładasz nową maszynę wirtualną, tutaj miałem w ustawieniach problemy, ale wybrałem generic system a procesor pasthroo i podpiąłem dysk do virtuala z tego iso. Ruszyło działa