YePiii
Local time
03:16
Wyróżnione treści
0
Punkty reakcji
1

Poziom
1

Ostatnia aktywność Wiadomości Odznaki O sobie

• YePiii
      1 uszkodzony profil /etc/config/.qos_config wywalić całą zawartość : - czy mogę krok po kroku, jak wywalić całą zawartość? 2 jakiej user przeglądarki używa?: - firefox 153.0 (64 bity) z pod win11 3 czy z poziomu konta admin widzi appke?: -...
    • YePiii
      tak właśnie to wygląda: wybieram sobie jakąkolwiek aplikacje z app center ze statusem "zainstaluj" - instaluje się do 100% (nawet pojawia się komunikat że zainstalowane) po czym nie mogę tego odnaleźć ani na pulpicie, ani w rozwijalnym menu, a w...
    • YePiii
      dziękuję - udało się, ... czyli to problem z dostępem, bo z app center i ręcznie po zalogowaniu lokalnie do qts konto z grupy admin nadal - nadal nie instaluje się - czy jakoś można to ustawić w qts?
    • YePiii
      YePiii zareagował Lubię to Lubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Dyskusja aplikacje nie instalują się.
      wklep "sudo -i" i ponów instalacje
    • YePiii
      używam przeglądarki firefox i loguje się po lokalnym IP na konto należące do grupy administratorzy (oryginalny admin jest wyłączony w związku z zaleceniami qts)? zrobiłem i podczas instalacji pojawił się permission denied: Link service...
    • YePiii
      YePiii napisał nowy temat.
      Dzień dobry, Co może być przyczyną że aplikacje z app center nie instalują się tzn.: postęp instalacji dochodzi do 100% ale to na nic - nie zmieniają statusu na zainstalowane tylko nadal jest "zainstaluj" - próbowałem tak kilka razy z Q...
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…