Recent Content by dany1002

1. dany1002

Pomoc Nie startuje system qnap POMOCY!

oki spoko i tak składam materiał
  2. dany1002

Kurde juz teraz nie wiem namotałeś mi ;) wiem ze było tak ze jak padł mi dysk to wyjąłem ten uszkodzony włożyłem nowy i wszystko się odbudowało Więc jeśli był nawet 1 dysk to i tak działało to może jednak miałem raid 1 Mariusz Silas dobra teamwiever zainstalowany xxx Jeśli możesz to rzuć okiem
  3. dany1002

Tak ale raid 0 mi wystarczał żeby kopiował dyski automatem żebym sam tego nie musiał robić, w zupełności było ok no i w razie czego chyba szybciej coś odzyskać z takiego dysku Jak uczyniłem to a najprościej w świecie wyjete dyski, zmiana pasty podłączyłem i na 100% wciśniety reset bo bez obudowy...
  4. dany1002

NO właśnie średnio się znam na tym a nie chce nic spierdzielić. , nie wiem od czego zacząć Kiedyś backup byl zrobiony ale w 2015r, teraz pytanie czy to coś da na takim starym backupie może dla bezpieczeństwa wsadzić tylko jeden dysk bo i tak raid 0 więc na obu dyskach teoretycznie powinno być to...
  5. dany1002

TS 453 PRO Czyli intel
  6. dany1002

Witam miałem sprawnego qnapa wszystko ok tyle ze się przegrzewał polecono zmienić pastę i tak uczyniłem. Mam ustawiony raid 0 dyski podczas wymiany były wyjęte jednak istnieje możliwość ze wcisnąłem przycisk reset z tyłu obudowy i teraz mam problem, qnap nie widzi dysków i chce je inicjalizować...
  7. dany1002

Pomoc Q TS 453 pro problem

hehee pewnie i masz rację odloze to na jutro bo i do tv materialow troche do zrobienia a jak tym sie zajme to sie zejdzie
  8. dany1002

Bo bardziej się zastanawiałem że może jakieś kondensatory nie trzymaja. Zeby tu paste zmienic to trzeba pół nasa rozebrać
  9. dany1002

Obudowa przedmuchana za wiele go nie było no i jakoś niby bardzo się nie grzeje ale jak postoi i uruchomie na zimno to tak jak pisalem mozna sie zalogowac a po jakims czasie znowu sie nie da. No ale nic nie zaszkodzi sprobowac i paste wymienic na jakas dobrą. A tak jak pytałem nie wiesz czy ktoś...
  10. dany1002

Myślisz że to może być przyczyna była już taka usterka?
  11. dany1002

Witam. Czy ktoś się spotkał z takim problemem, że gdy qunap pracuje jest nagrzany to nie można sie zalogować do panelu sterowania, gdy go wyłączę na jakiś czas postoi i ochłonie to wtedy można się zalogować do panelu jednak po jakimś czasie gdy znowu się nagrzeje niestety nie da rady sie...