Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Kurde juz teraz nie wiem namotałeś mi ;) wiem ze było tak ze jak padł mi dysk to wyjąłem ten uszkodzony włożyłem nowy i wszystko się odbudowało
Więc jeśli był nawet 1 dysk to i tak działało
to może jednak miałem raid 1
Mariusz Silas dobra teamwiever zainstalowany
xxx
Jeśli możesz to rzuć okiem
Tak ale raid 0 mi wystarczał żeby kopiował dyski automatem żebym sam tego nie musiał robić, w zupełności było ok no i w razie czego chyba szybciej coś odzyskać z takiego dysku
Jak uczyniłem to a najprościej w świecie wyjete dyski, zmiana pasty podłączyłem i na 100% wciśniety reset bo bez obudowy...
NO właśnie średnio się znam na tym a nie chce nic spierdzielić. , nie wiem od czego zacząć
Kiedyś backup byl zrobiony ale w 2015r, teraz pytanie czy to coś da na takim starym backupie
może dla bezpieczeństwa wsadzić tylko jeden dysk bo i tak raid 0 więc na obu dyskach teoretycznie powinno być to...
Witam miałem sprawnego qnapa wszystko ok tyle ze się przegrzewał polecono zmienić pastę i tak uczyniłem. Mam ustawiony raid 0 dyski podczas wymiany były wyjęte jednak istnieje możliwość ze wcisnąłem przycisk reset z tyłu obudowy i teraz mam problem, qnap nie widzi dysków i chce je inicjalizować...
Obudowa przedmuchana za wiele go nie było no i jakoś niby bardzo się nie grzeje ale jak postoi i uruchomie na zimno to tak jak pisalem mozna sie zalogowac a po jakims czasie znowu sie nie da. No ale nic nie zaszkodzi sprobowac i paste wymienic na jakas dobrą. A tak jak pytałem nie wiesz czy ktoś...
Witam. Czy ktoś się spotkał z takim problemem, że gdy qunap pracuje jest nagrzany to nie można sie zalogować do panelu sterowania, gdy go wyłączę na jakiś czas postoi i ochłonie to wtedy można się zalogować do panelu jednak po jakimś czasie gdy znowu się nagrzeje niestety nie da rady sie...