Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witam, mam do sprzedania serwer Qnap TS-253D, stoi w domu, w salonie więc odkurzany regularnie, zasilany przez UPS, kupiony w czerwcu 2021, rozszerzona pamięć do 8GB (podobno więcej nie miało sensu), 2 dyski Seagate IronWollf Pro...
widać jestem niezbyt przeciętny, mam teraz 2 serwery obok siebie, jeden na qts, drugi inicjuję właśnie na quts hero, mam właśnie zainicjowany tylko z ssd, jaki rodzaj folderów ustawić na tym dysku (tu tylko aplikacje)? jaki zadać im rozmiar -...
Dzień dobry, od czasu pamiętnego ataku ransomware qlocker mój qnap przestał być dostępny z zewnątrz i qsync działa tylko kiedy jestem z laptopem w domu, a chciałbym wrócić do sytuacji, kiedy synchronizacja odbywa się z każdego miejsca na świecie...
Witam po dłuższej przerwie. Będę inicjował ts-264 (16gb, 2x1tb na ssd w m2 i 2x8tb na hdd). Chciałbym mieć system i aplikacje tylko na ssd, a pozostałe dane (w tym to co gromadzi qsync, qmailagent) na hdd. Jak inicjować najpierw tylko z ssd, a...