Recent Content by Gravis

1. Gravis

Pomoc Virtualstation - problem

Pewnie czekać na poprawkę. Ja w między czasie zgłosiłem w helpdesku ten problem. Tobie też sugeruje to zrobić.
  2. Gravis

Tak, przed chwilą instalowałem, także musi być jakiś bug.
  3. Gravis

Mam dokładnie ten sam problem u siebie.
  4. Gravis

Pomoc Pamięć podręczna SSD

Tylko chyba ustawianie tego na 60% troche , zeby nie mowic bardzo ogranicza miejsce na dysk i czy to ma sens? x) ustawię to na poziom 30%..
  5. Gravis

Pomoc Pamięć podręczna SSD

Nie do końca wiem jak odczytać te wyniki. Czy może ktoś rzucić okiem? Zdaje się 30% jest najlepsze w stosunku IOPS / GB ?
  6. Gravis

Instruktaż/Tutorial Telewizja PLEX tuner openpli

Możesz troszkę jaśniej co gdzie zainstalować?
  7. Gravis

Pomoc DeadBolt a zdalny dostęp OpenVPN & Qbelt (używać czy wstrzymać się i czekać)

Gdzie te bzdury wyczytałeś? Weź normalnie skonfiguruj qufirewalla, nie udostępniaj nasa na świat tylko po VPN i śpij spokojnie..
  8. Gravis

Recenzja DeadBolt - kolejny malware

Radzę sobie bez tak radykalnych środków, ale to Twój sprzęt i robisz co chcesz :P
  9. Gravis

W tym mailu o ktorym pisze jest wzmianka o "fixie". Na Twoim miejscu sprawdzilbym czy mam zasubskrybowane maile od Qnapa.
  10. Gravis

Nie wiem czy jestes zapisany gdzie trzeba, ja dostalem to na maila i tam wszystko jest opisane co potrzebne wiedziec. Pytanie jakich jeszcze informacji oczekujesz zostaje aktualne
  11. Gravis

Take Immediate Actions to Stop Your NAS from Exposing to the Internet, and Fight Against Ransomware Together
  12. Gravis

Na jakie wieści liczysz? Był mail od Qnapa.
  13. Gravis

Sprzedam Nowa kość 4GB z TS-453D

Hej, Sprzedam nową nieużywaną kość 4GB wyjętą z TS-453D Cena 170zł
  14. Gravis

To wyłącz dostęp z zewnątrz bez VPN i gitara
  15. Gravis

Raz a dobrze skonfiguruj VPN i zapomnij o tych co chwile pojawiających się problemach ;)