-
Przy piwie Zmiana qnap na lepszy model
aha to dzięki za odpowiedzi temat do zamknięcia- guffi
- Post #4
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Przy piwie Zmiana qnap na lepszy model
Witam Czy opłaca się zmieniać z QNAP TS-251D 8G na QNAP TS-264-16G? do odtwarzania filmów 4k? czy nie ma sensu to tylko używać ten co mam do 4k przez plex?- guffi
- Temat
- Odpowiedzi: 3
-
Sprzedam Qnap tr-002 obudowa rozszerzająca
Witam Mam do sprzedania obudowę rozszerzająca qnap tr-002 stan bardzo dobry tylko trzeba przedmuchać sprężonym powietrzem, 100% działająca w skład urządzenia wchodzi: -urządzenie -zasilacz -śrubki -opakowanie oryginalne -kabel usb-c do podłączenia do pc lub NAS qnap -kluczyki jak ktoś...- guffi
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Obudowa rozszerzającą
Ta obudowa nie ma sygnału dźwiękowego przy włączeniu i wyłączeniu obudowy?- guffi
- Post #3
-
Obudowa rozszerzającą
Poszukuje obudowę na 2xhdd 3.5 cali i nie musi mieć funkcje raid, żeby obsługiwała 2x8TB minimum i z aluminium była. Powinna działać z qnap ts-251D i była cicha obudowa a budżet max 400-500zł?- guffi
- Temat
- Odpowiedzi: 4
-
Dyskusja Rtorrent pro logs
już wszystko ok jest, a mam pytanie takie czy jak mam 4096 MB to zwiększać tą pamięć przy łączu 1Gb/s?- guffi
- Post #5
- Forum: Rtorrent 15
-
Dyskusja Rtorrent pro logs
Witam Mam najnowszego rtorrent pro wgranego i chciałbym żeby ktoś sprawdził w logach czy wszystko ok Ostrzeżenie 2023-09-07 08:27:19 rtorrent 127.0.0.1 --- --- --- --- (warn) rtorrent: Update is available: 0.9.9-0010 (current 0.9.9-0011). Download update...- guffi
- Temat
- rtorrent
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Rtorrent 15
-
Dyskusja QNAP TS-251 + TR-002
Może wyłącz tr-002 włącznikiem z tyłu i znów włącz.- guffi
- Post #6
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja QNAP TS-251 + TR-002
A masz ustawione tak jak ja z tyłu mode? 1689846818 Nie, ale może ma źle ustawione z tyłu mode.- guffi
- Post #4
-
Dyskusja Stan sprzętu SSD
A może to być spowodowane że kopie migawek było dużo na dysku ssd systemowym?- guffi
- Post #5
-
Nie, ma 39 stopni.- guffi
- Post #3
-
Czy może ktoś mi wytłumaczyć ten błąd "SATA SSD 1-1”: Wyłączono NCQ. Błąd przekroczenia limitu czasu." mam postawiony system QTS w raid 1 ssd sata m.2 i nie wiem co to oznacza ten komunikat.- guffi
- Temat
- ssd
- Odpowiedzi: 4