Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Update z dziś, pozbyłem się już menu GRUB-a i z maszyny fizycznej i VM-ki, niestety nadal system nie wstaje. Teraz wykonałem pełny scan i fix dysku C i D na fizycznej maszynie i leci kolejny export do vmdk.
Zgodnie z prośbą @Silas Mariusz spróbowałem odpalić dyski w VMware Workstation i niestety to samo. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego wyskakuje ten GRUB z Ubuntu, nie umiem sobie przypomnieć czy kiedy kolwiek instalowałem na nim Ubuntu na dysku...
Tak dokładnie. Przez ostatni czas sprawdziłem czy dyski się montują poprawnie, jak je np. dołożę do Virtualki z Windows Server co też mam w VS i działają bez problemu. Jeszcze wpadłem na pomyśl żeby podpiąć cd z obrazem W11 pro i zrobić na tej...
Nie, nie próbowałem.
Ale jak skopiowałem na QNAP-a pliki to już normalnie się zaimportował. Podejrzewam że to bardziej wina kieszeni.
Teraz wszedłem do Bios-u tej maszyny wirtualnej i mam taki komunikat.
Zmieniłem mu w Bios-ie na dysk UFEI i...
Nie Panowie, powoli. Ja nie eksportowałem vmki, tylko PC -> do vmdk.
Snapy na PC nie leciały nigdy z C, tylko za pomocą HDP leciał dysk D: do tego samego NAS-a.
Nie @Silas Mariusz tego Della mam od początku i od początku były tu dwie 512 SSD...
Wiesz co mam w zasadzie tam jeszcze jedną wirtualkę z Windows Server 2022 (do testowania itd...) i z niej się snapy robiły. Oprócz tego jeszcze zainstalowany Ubuntu linux station.
Rozwiń posprzątane ??
Witam, maszynę udało mi się zaimportować. Wystarczyło pliki przenieść na QNAP-a. I maszyna się zaimportowała ale niestety nie wstaje. Teraz mam taki komunikat.
Witam Panowie, mam pewien problem i w sumie nie znalazłem odpowiedzi ani na forum, ani w internecie ogólnie. Chciałem swój komputer Windows 11 Pro przenieść do maszyny wirtualnej na QNAP TS-473A. Stworzyłem .vmx, .vmdk za pomocą WMware vCenter...